Ogród Ewy - początki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
pipio
1000p
1000p
Od: 9 maja 2010, o 11:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Ewy - początki

Post »

Aniu dziękuję za ocenę mojej pracy. Starałam się jak mogłam,tym bardziej ,że są to pierwsze różyczki,które posadziłam. :tan

Marysiu różyczki sadziłam wcześniej tylko zdjęć nie mogłam wgrać.Wczoraj sprzątałam darnie,ale i tak mi wywiało :;230

Ewuniu praca ogrodnika jest bardzo ciężka,daje jednak dużo satysfakcji.Musiałam się sama o tym przekonać.Jestem zmęczona,obolała,ale szczęśliwa ;:138
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Uczucie euforii, kiedy już się zrobi, co zaplanowane, jest naprawdę przyjemne :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
pipio
1000p
1000p

Post »

Ewuniu znając siebie zmiany w ogrodzie będą nieuniknione.Gdybym zaczęła na jesień przygotowywać rabatki miałabym dużo czasu na wymyślanie,a tak róże przyszły i nie mogłam ich męczyć./ miał przysłać po 15 marca/Zobaczę jak prezentują się w lecie i z kawką będę kombinowała.Mając tak wspaniałe koleżanki ;:4 wszystko wydaje się łatwiejsze.Gdybym nie trafiła na forum pewnie pracy bym też nie miała/brak wzorców/
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

pipio pisze:Ewuniu znając siebie zmiany w ogrodzie będą nieuniknione.Gdybym zaczęła na jesień przygotowywać rabatki miałabym dużo czasu na wymyślanie,a tak róże przyszły i nie mogłam ich męczyć./ miał przysłać po 15 marca/Zobaczę jak prezentują się w lecie i z kawką będę kombinowała.Mając tak wspaniałe koleżanki ;:4 wszystko wydaje się łatwiejsze.Gdybym nie trafiła na forum pewnie pracy bym też nie miała/brak wzorców/
Święte słowa! też gdybym nie znalazła forum, to pewnie bym bez ładu i składu wsadzała co mi w ręce wpadnie w różne części ogrodu, a tak mi apetyt wzrósł na porządnie zagospodarowany ogród i dobrze mi tak, bedzie pracy od groma :wink:
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Zgadzam się Ewuniu z Tobą Forum dopinguje
wpadłam na wspólną kawkę Obrazek
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Kontakt:

Post »

Przesadzanie, to często nasza druga natura :lol: , zawsze coś jest nie tak :wink:
pipio
1000p
1000p

Post »

Widzicie dziewczyny ile dobrego można znależć na forum :D Wydaje mi się ,że trzeba być troszeczkę romantyczką,aby tak odbiło na punkcie kwiatów. :;230 Człowiek tylko kombinuje, gdzie i w jakiej cenie można dostać ciekawe kwiaty.Na punkcie róż to w ogóle dostałam fioła :heja Dzisiaj dostałam różyczki od Ewuni -śliczne grube wraz z instrukcją obsługi ;:138 Jutro będzie sadzenie :tan
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

EWOwitaj.......właśnie wróciłam z działki i w ramach odpoczynku spacerek po forum...
oglądam Twoje zmagania..wiesz dlaczego ;:108 ...nadal się zmagamy z myślami....
..widzę, że już róże znalazły swoje miejsce...ja też się przymierzałam tej wiosny ale na razie odpuszczam....myślę ;:223 ;:223

pozdrawiam
pipio
1000p
1000p

Post »

Witaj Krysiu ja też pracowałam do nocy.Wróciłam zmęczona,obolała ,ale szczęśliwa :D Zaplanowane prace ogrodowe wykonałam w 100 % :heja Jak podejmiesz decyzję daj znać.Będę Ci kobicowała ;:138
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Ewuniu, ładnie posadziłaś różyczki, wyglądają na solidne krzewy ;:108 Będziesz z nich miała pociechę, to pewne ;:108
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

.....DAM.........na razie ;:223 ;:223
pipio
1000p
1000p

Post »

Kasiu dziękuję za uznanie :tan Uczę się,ale brak mi jeszcze wyobrazni :evil: Muszę oswoić się z kwiatami,poznać je.Ja zaczęłam od końca - zakochałam się ;:167
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Pamiętam, jaka byłam zadowolona, kiedy w zeszłym roku znalazłam forum :D Nagle się okazało, że jest więcej takich postrzelonych, jak ja :;230
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
pipio
1000p
1000p

Post »

Ewuniu to trzeba już chyba leczyć :;230 Mogę godzinami mówić o kwiatach,oglądać je i każdy wolny grosz na nie wydawać.Szkoda tylko,że tu nikt nie podziela moich pasji i widzę ,że zanudzam. :evil: Więc wyżywam się na forum :;230 :;230
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Ewo, ja wśród znajomych też nie mam pasjonatów ogródkowych, raczej takich, którzy widząc moj ogród uwazają, że trzeba zaorać, posiać trawnik, pod płot tuje a na środku wielkiego grilla :D Ale sens pasji ogrodniczej dociera do nich przez porównanie z ich pasjami: jeden może godzinami perorować o modelach aut, inny o gadżetach dla dzieci, a jeszcze inny może piać z zachwytu odkrywszy fiołki w ogrodzie :)
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”