http://www.amir-feder.com/siatki.htm
tu są jakieś siatki - możesz sobie pooglądać.
zawsze można też kombinować z taką kratką - jak w grillu.
karcias pisze:jest takie coś w ikei?
rapunzel pisze:Ja mam całe mnóstwo takich "przemysłowych" doniczek, w których były kupione przeze mnie kwiatki
jakbym opis siebie czytała , nic dodać nic ująć ..a potem zawsze brzydko na moich parapetach hehheeerapunzel pisze:mniodkowa,
Ja mam całe mnóstwo takich "przemysłowych" doniczek, w których były kupione przeze mnie kwiatki,. Zawsze sobie obiecuję, że następnym razem wywalę do kubła, ale oczywiście zawsze pracowicie myję i chowam, a potem tylko dokupuje osłonki.
trzynastka pisze:..a potem zawsze brzydko na moich parapetach hehheee
rapunzel pisze:W tym roku jak będę szła po sadzonki na balkon, to zabiorę ze sobą reklamówkę tych doniczek przemysłowych na wymianę, bo u mnie na targu zawsze wybijają rośliny z doniczek i trzeba biegiem je przesadzać
karcias pisze:w sklepach widuję same bezdziurkowe...
rapunzel pisze:jak będziesz w markecie budowlanym, to poszukaj też działu z wyposażeniem do szaf na wymiar czy coś w tym stylu, bo tam też jest pełno rożnych bajerów ze stali nierdzewnej ( ażurowej ) Nawet na dział kuchenny warto się przejść.
karcias pisze:moje hipeastrum mnoży się na potęgę - chyba mam 50 cebulek
karcias pisze:wszystkich doniczek ściagać jak chcę w lecie okno otworzyć
rapunzel pisze:gdybym tak miała dla urozmaicenia przekładać doniczki z osłonki do osłonki, to bym chyba już tylko roślinami się zajmowała całe dnie
karcias pisze:(ja już od jutra mam wolne a w przyszłym tygodniu tylko 2 dni