Mój skrawek ziemi - Gabriela - /cz. 1.r 2008/
- Gabriela
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Guciu, mam nadzieję że miłek w końcu pojawi sie w szkółkach.
Mam zdjęcie sałaty robione tydzień temu, ale nie są to jeszcze giganty jak piszesz
- proszę bardzo

Grzesiu, zdjęcia będą jak je tylko obrobię.
Dorotko, rzodkiewki lada dzień będą do zjedzenia tak jak i sałata.korzo_m pisze:Gabrysiu proszę zrób i pokaż wielkość sałatki w foliaku czy są też takie gigantyczne jak Twoje korony cesarskie.? A może już chrupiesz własną rzodkiewkę .
Mam zdjęcie sałaty robione tydzień temu, ale nie są to jeszcze giganty jak piszesz

Grzesiu, zdjęcia będą jak je tylko obrobię.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gabi, ależ z Ciebie ogrodniczka - takie du.....że
sałatki. Ale będzie uczta ;:13
Ja ledwo co wysiałam sałatę i rzodkiewki, bo do tej pory było za zimno. Tylko, że ja wysiałam na polu, bo szklarnia aż do teraz była zagracona ławkami i doniczkami.

Ja ledwo co wysiałam sałatę i rzodkiewki, bo do tej pory było za zimno. Tylko, że ja wysiałam na polu, bo szklarnia aż do teraz była zagracona ławkami i doniczkami.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Gabi, ale teraz poszalałaś ze zdjęciami
Tyle roślin, że w głowie się kręci. Szok, że już Ci wszystko tak kwitnie. Te korony są najlepsze, ja myślałem, że moje zaraz będą kwitły,a tu widzę, że one muszę się jeszcze do żyrafy upodobnić. Jaką one mają wysokość, bo wydaje się, że to wprost giganty. Masa tych kwitnących, ale jeszcze wśród nich szczególną uwagę skupiłem na pierwiosnku ząbkowanym, fajnie wygląda. Gabi już się martwię co będzie później, już teraz masz potok kwitnienia a co będzie później. Ja chyba u Ciebie wynajmę metr2, bo jak się zasiedzę, to noc mnie zastanie
Sałatę już masz
, uwielbiam ją, choć królikiem nie jestem, jednak obecniewyjadam sałatę wersji "chemia", ale mam nadzieję, że w domu posieją jej trochę, bo jak nie to chyba pójdę pożebrać po forumowiczach, może dadzą listka 

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gabi pobiłaś wszystkich na głowę tymi fotkami.
A co to jest za czerwony krzaczek na przedostatnim zdjęciu w pierwszej serii ?
A co to jest za czerwony krzaczek na przedostatnim zdjęciu w pierwszej serii ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki