Oksi często Cię odwiedzam, nie zawsze pozostawiam wpis.
Wcale się nie dziwię, że kochasz paprocie, ja też je lubię i mam kilka gatunków, dziś wstawiałam zdjęcie jednej z nich.
Oksi, wiem co to są babskie humorki Też czasami czuję się opuszczona i niepotrzebna takie już nasze credo ale myślę, że masz sporo gości bo i jest co u ciebie oglądać ja też ostatnio tylko popatrzyłam, ale byłam zmęczona i nie zostawiłam śladu, zrozum
Oj tam od razu nikt nie zagląda
Ja zaglądam, co prawda nie zawsze mam czas, aby coś skrobnąć, ale jestem.
Pięknie zaczyna Ci kwitnąć aloes, ciekawe kiedy mój się za to zabierze, piękny zamiokulkas, a te paprocie
To i ja przyszłam pozaglądać i podziwiam szczególnie paprocie bo nie mogę sie dorobić
w żaden sposób każda mi zginie choć nie wiem co bym robiła
Ale Ty masz wszystkie kwiaty piękne a storczyk przepiękny
Jeśli to zapylenie ma na celu uzyskanie nasion, to cię rozczaruję, ale w naturze storczyki rozmnażają się z nasion przy udziale specjalnego grzyba zdaje się, więc nie napalałabym się raczej. Już lepiej rozejrzeć się za keikami.
dzięki nawet niewiedziałam że to coś kwitnie podobno to jest kałanchoe łosie rogi, jak M.przyniosł ze sklepu to na doniczce był napis sukulent Mam na wymiane szczepki eschenantus czerwony,fikusa z zielono-białymi lisćmi,aloes drzewiasty chętnie wymienie na liscie fiołeczka,chętnych zapraszam.