Witajcie
po weekendzie.
Ledwo się ruszam.

Wszystko co miałam zaplanowane zrobiłam. Zaraz

nie wszystko zapomniałam zrobić zdjęcia różą z F. Przypomniało mi się jak już podlewałam.

Ale,? ale już tyle osób wstawiło zdjęcia, że musicie mi na słowo uwierzyć, bardzo ładne sadzonki róż.
W sobotę była super pogoda. Dobrze, że w ogrodzie pracowałam w sobotę, bo dziś niby ciepło. Ale wiatr bardzo nieprzyjemny i zimny.
Gosiu- Margo , jesteś kolejną osoba na nocna zmianę.
Majeczko, chcę Ci powiedzieć, że moje bylinki w dalszym ciągu są w lodówce.
Ewciu, kondycja nam powróci jak odwalimy najgorsze prace w ogrodzie.
Lemeczko, jak pisałaś, już jechałam na działeczkę????..
Julcia, oj, działałam. Teraz z przyjemnością odpocznę.
Asiu, róże Harknessa były prawie nie dostępne w kraju. Ja się bardzo cieszę, że mogłam je kupić. Czekamy na ich kwiaty, a Louise Clements jest dla mnie bardzo miłą niespodzianką. Liczę, że zastąpi mi Ch A.
Wandeczko, Pastellka się spisała, będzie piękna . Umiesz zadbać o różyczki, a one Ci podziękują.
Moniczko, tak naprawdę, to będziemy miały pewność dopiero jak zdejmiemy kopczyki. Może wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki.
Jadziu, jestem zauroczona Twoją AShL, kolor wymarzony. Ja kupiła swoją w ubiegłym roku wiosną w donicy. Ciekawa jestem czy zmarzły jej gałązki, jak na razie nie jestem pewna. Nie okrywałam jej.
Aga, zgadłaś, kurczaki nie mam siły pisać, też ledwo klikam w klawiaturę. Dobrze, że zrobiłam wszystko co zaplanowałam.

Wkopane mam wszystkie róże, czekam jeszcze tylko na dwie angielki.
Jak zdejmę kopczyki, to mam jeszcze do wsadzenia masę bylin ( z lodówki).
Alutka, gdzie kupowałaś Edena, tego co Ci ledwo zipie?
Czas na działeczce minął mi bardzo pracowicie. Teraz szczerze mówiąc, padam ze zmęczenia.
Cieszę, że róże z F są bardzo ładne, może wreszcie trawisz na dobrą sadzonkę Edenki.
Kasiu, miałam te dwa dni zarezerwowane na prace w ogrodzie i nie udało się, bo wiatr jest bardzo nieprzyjemny. Ale i tak zrobiła bardzo dużo.
Moniczko, róże mają czerwone nosy, które im się wydłużają.
Do poduchy
Pastellka