Eluśka, tak ma być całe lato. Kawki, pogaduszki i wymiana. Przylaszczki kocham nad życie. U Geni to dopiero cuda!!! Zobacz jakie są przylaszczki.
Krysiu, niezapominajki dopiero są malutkie. Ja wytrzepuję te przekwitłe i wyrzucam. One same się sieją. Jak mam mało, to na ścieżce jest ich pełno, więc zabieram do ogródka. One są piękne. Sąsiedzi są na mnie źli, bo mówią, że chwasty rozsiewam. dziwaki!!! Wiosna jest cudna!!!
Stary stelaż po parasolu "tyskie". Pomaluję na zielono. Na dół dam dużą donicę z kobeą białą i niebieską! Ładnie będzie? Kobea obrośnie stelaż, a tam jest słońce prawie cały czas!! Jak Wam się to widzi?
Grażynko, jutro porobię fotki z ustawionym korzeniem w 2 wariantach. Doradzicie mi gdzie go postawić
Tosiu u mnie siewki były duże i przemarzły, a może nie wiem już.
Też czekam na zdjęcie korzenia.
Twoja działka jest bez granic, na wszystko jest miejsce.
Witaj Tosiu pisałaś że ci żurawki zle przezimowały moje też prawie wszystkie bez korzeni tak jakby im korzonki zgniły. Wprawdzie nie wiem czy z nich co będzie, troche mi ich szkoda.Tosiu co to za galęzie na tej fotce i po co?.
Tosiu piękny korzeń Też lubię takie cuda natury. Pomysł z parasolem super, a kobea zarośnie go migiem .Moja w zeszłym sezonie urosła tak z 10 metrów, a nie miała zbyt dobrych warunków