Reniu piękna wiosna u Ciebie ... w te cebulowe iryski muszę i ja się zaopatrzyć jesienią - urocze
Szybko się mnożą u Ciebie ? I czy zauważyłaś aby myszom smakowały ... wolałbym uniknąć sadzenia w doniczki ...
Witaj Reniu, spacerowałam dziś po Twoim ogrodzie i postanowiłam się wpisać.Dużo pięknych roślin.
Widzę że wiosna zawitała do Ciebie. Ja nie mam jeszcze swojego wątku, jeśli pozwolisz będę
zaglądać do Ciebie.
Reniu, widzę, że doczekałaś się uroczej, kolorowej wiosenki Cieszę się razem z Tobą
Błękit w ogrodzie jest obowiązkowy, zgadzam się Mi też brakuje czasu na ogród, doba ma zdecydowanie za mało godzin..nawet po zmianie czasu
Ewciu z dnia na dzień coraz więcej roślinek się budzi złotokap,migdałek,klon,wierzba już widać małe pączki, więc przeżyły mrozy liliowce też odbijają.Bałam się o piwonie a dzisiaj u jednej z trzech zobaczyłam że żyje
Marysiu korzeń wykopany, tylko jeszcze nie wyciągnięty i stoje z pracą Jutro musze M zaprawić i może nam się uda go wyciągnąć
Kasiu wszyscy doczekaliśmy się wreszcie wiosny coraz więcej roślinek wychodzi z ziemi
Dzisiaj wsadziłam do gruntu moje pierwsze w życiu kupione róże
Witaj Reniu Jestem zachwycona tym co zobaczyłam u Ciebie,piękne zadbane rosliny,wszystko zaplanowane super .Będę często zaglądać,jeśli pozwolisz.Pozdrawiam