Uploaded with ImageShack.us

. Spróbuj i sama zdecyduj.
 . Spróbuj i sama zdecyduj. .
 .
 daję im formalnie 2-3 dni i się rodzinka zajada.Zazwyczaj mam rzeżuchę i do tego czasami;słonecznik(słodki),mung(taki sobie),lucerna(fajny posmaczek).Dla mnie ten na zdjęciu dolny prawy już za bardzo wyrośnięty
  daję im formalnie 2-3 dni i się rodzinka zajada.Zazwyczaj mam rzeżuchę i do tego czasami;słonecznik(słodki),mung(taki sobie),lucerna(fajny posmaczek).Dla mnie ten na zdjęciu dolny prawy już za bardzo wyrośnięty
 Jeść można, tylko kwestia gustów smakowych, co komu pasuje
  Jeść można, tylko kwestia gustów smakowych, co komu pasuje   Takie przerośnięte kiełki kroiłam drobniutko, dodawałam jakieś warzywa lub tuńczyka i rodzinka jadła jako sałatkę.
  Takie przerośnięte kiełki kroiłam drobniutko, dodawałam jakieś warzywa lub tuńczyka i rodzinka jadła jako sałatkę.
 chodzi o póżniejsze efekty
 chodzi o póżniejsze efekty 

) najbardziej smakują 3-4 dniowe kiełki brokuła i rzodkiewki
 ) najbardziej smakują 3-4 dniowe kiełki brokuła i rzodkiewki 

Chciałam wrócić do kiełków w ubiegłym roku, ale odstraszyła mnie afera z angielskimi zakażonymi kiełkami które trafiły do Niemiec. W tym roku przetestowałam już lucernę - smaczna, próbowałam gorczycę (ale już na drugi dzień śmierdziała jajem więc wyleciała), a teraz mam soję i w zapasie rzodkiewkę, brokuła spróbuję w następnej kolejności
  Chciałam wrócić do kiełków w ubiegłym roku, ale odstraszyła mnie afera z angielskimi zakażonymi kiełkami które trafiły do Niemiec. W tym roku przetestowałam już lucernę - smaczna, próbowałam gorczycę (ale już na drugi dzień śmierdziała jajem więc wyleciała), a teraz mam soję i w zapasie rzodkiewkę, brokuła spróbuję w następnej kolejności 
 dzięki za link.
  dzięki za link.

. Len używam zmielony.
 . Len używam zmielony.