Reniu mam nadzieję, że się zazielenireniuniek pisze:Aga, nareszcie fotkiPociesze cię , mój trawnik wygląda gorzej
Kasiu wiem że sobie poradzi ale nie mogę zostawić jej na pastwę losu bo chcę aby było ładnie:)robaczek_Poznan pisze:Aga, nie przejmuj się trawnikiem, mój wygląda tak samo i wcale mnie to nie martwi![]()
Zrobiłaś wertykulację, piaskowanie i nawożenie - więcej niż mógłby chcieć, za miesiąc będzie zielony dywan![]()
Zrób miejscowo dosiewki, najlepiej przed zapowiadanym deszczem.
Kiedyś też przejmowałam się trawnikiem na wiosnę, przeszło mi. Skupiam się na rabatkach, tu można i trzeba działać - trawa sobie zawsze poradzi
Aguś może poleżeć razem i na chwilę oderwać się od tych ziemskich problemówaagaaz pisze:Aguś..Foteczki świetne, szczególnie te chmury..Też bym chciała poleżeć na jednej z nich
Właśnie nie wiem co robić czy czekać czy dosiewać ale ja już bym chciała mieć zielony trawniczek z soczystą zielenią no wiesz jakiagatka123 pisze:Aga mój trawnik wygląda zdecydowanie gorzej .
Ja dosiewkę robię jak widzę gdzie sie nie zregeneruje
mm-complex pisze:Dokładnie ...podpisuje sie pod powyższymi wpisami ...mój jest w duzo gorszej kondycji ,ale po takich zabiegach odwdzieczy sie soczysta zielenią![]()
Kochana ja napisałam jak ja robię ,ale nie wiem czy dobrze... a dosiewki już zrobiłam i podlewam
![]()
Będzie pieknie!!!
Pozdrawiam buziole