Ursulko 
naprawdę nie wiem co mam napisać. Jest mi niezmiernie miło słuchając takich komplementów. Szczególnie, że padają z Twoich ust. Naprawdę dla mnie to Ty jesteś mistrzynią kompozycji i ogrodowych krajobrazów

. U mnie naprawdę to zdjęcia sprawiają takie wrażenie. Nie pokazuję Wam żadnych nieskończonych fragmentów ogrodu, żadnych pustych miejsc. Myślę, że to sztuka iluzji? jakiegoś niedopowiedzenia?. Nie zmienia to jednak faktu, że niezmiernie mnie cieszy to, że Wam się podoba i lubicie tu przychodzić. To Ursulko, że piszesz, że znalazłam już swój styl ? to określenie, że ogród jest z nutą elegancji niezmiernie przypadło mi do gustu. Teraz po prostu muszę kontynuować rozpoczęte dzieło? Słusznie zauważyłaś, że lubię duże plamy kolorystyczne. Nie zawsze mi to wychodzi, ale staram się grupować rośliny po kilka, czy nawet kilkanaście. Wtedy łatwiej osiągnąć wizualny efekt. A że mam to szczęście i posiadam trochę ziemi do obsadzenia to to robię. Dla Ciebie ? oczywiście wiesz dlaczego akurat takie zdjęcie
Adrianno 
witam Cię bardzo serdecznie Mam nadzieję, że polubisz mój ogród tak jak ja uwielbiam Twój. Już nie mogę doczekać się kwitnienia twoich Rh i azalii. Dla Ciebie znalazłam specjalnie
wiosenne zdjęcie z plecami ? masz rację, nie ma to jak dobre plecy
April witam serdecznie nowego gościa

. Zapraszam kiedykolwiek będziesz miała ochotę. I nie bój się otworzyć swój wątek. Ja zwlekałam chyba z rok i wierz mi też bardzo się bałam. Na pewno masz co pokazać, ja pokazuję tylko te ?wykończone? fragmenty i dlatego to tak ładnie wygląda. No i mam, jak to Adrianna słusznie nazwała, dobre plecy ? czyli las. Otwieraj wątek i daj znać. Dla Ciebie na przywitanie troszkę inne zdjęcie z plecami
Asiu 0809 jakiś chochlik mi namieszał i zniknęła mi odpowiedź dla Ciebie. A taki dugi post napisałam

Przepraszam Cię bardzo, nie wiem jak to się stało. Bardzo się cieszę, że do mnie trafiaś. Twój ogród zawsze był dla mnie wzorem, zdjęcie z podpisanymi krzewami i drzewami to znam na pamięć i stanowi dla mnie niedościgniony wzór. Pozwól, że jutro wkleję coś specjanie dla Ciebie. Muszę już iść spać, bo jutro raniutko do pracy...