Ogródek An-ki
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek An-ki
ANIU też przy niedzieli zasuwałam w ogrodku . Takie prace porządkowe zaczęłam robić . Pousuwałam różom kopce i cieszę sie ,bo oprócz tych od p Tapira wszystkie mają sie dobrze tylko będą krótkie cięcia 

- empuza
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Empuzko,jak tam fachowcy?
Czy wiosna w ogrodzie już się ukazuje?[/quote]
Anuś melduję, że kobita ma władzę!
Czy wiosna w ogrodzie już się ukazuje?[/quote]
Anuś melduję, że kobita ma władzę!

"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55

W moim regionie jest jeszcze na przedwiośniu. W sobotę rano było -2C , a trawnik biały od szronu.

-
- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Kontakt:
Aniu
już widzę działasz w ogródku, piekne bratki, dodają kolorów ogrodowi!
Mówisz róże idą do donic ;) dobry pomysł, zawsze można zmieścić jeszcze kilka nowych
jak się domyślam, będą to znowu jakieś rzadkie perełki?
Dzięki jeszcze raz za pamięć o różyczce! Jak ci się trafi przy kolejnych zakupach, byłoby super!

już widzę działasz w ogródku, piekne bratki, dodają kolorów ogrodowi!

Mówisz róże idą do donic ;) dobry pomysł, zawsze można zmieścić jeszcze kilka nowych

jak się domyślam, będą to znowu jakieś rzadkie perełki?
Dzięki jeszcze raz za pamięć o różyczce! Jak ci się trafi przy kolejnych zakupach, byłoby super!

Grażynko ja Twój wątek liliowcowy nie pierwszy raz czytam-tak sobie co jakiś czas wchodzę i delektuję się tymi cudami-no nie tylko, bo poskutkowało też zakupem Nicht Embers,Snicker Fritr ,Destined to See,Forty Second i wróżka dobra przesyła mi miniaturkę,którą wypatrzyłam ,właśnie u Ciebie ,a zachwycilam się padając na kolana.
Dobrze wiesz,że nie mam gdzie sadzić i takie wizyty są mocno stresujące bo ciągle wszystko bym, chciala a miejsca nie ma.
Witaj Ewka.
Perełek nie posadziłam do donic (no może za wyjątkiem dr.Jamain) pozostałe to rabatowki.
O rfózach pamiętam cały czas a nawet nie wiesz jak one mnie drażnią i czuję po kościach,że jak je dopadnę to i ja im się nie oprę.
Maju
,musimy Tosię zapytać
Empuzo-Aga
to zdanie brzmi dumnie i tak trzymać.
Reniu,Gosiu, Margo-bratki zadowolone z pochwał i dziękują.
Małgosiu i chyba to jest metoda=brać mniej pieniędzy to nie damy się uwieść tym pięknym,wiosennym kwiatom.

Dobrze wiesz,że nie mam gdzie sadzić i takie wizyty są mocno stresujące bo ciągle wszystko bym, chciala a miejsca nie ma.
Witaj Ewka.
Perełek nie posadziłam do donic (no może za wyjątkiem dr.Jamain) pozostałe to rabatowki.
O rfózach pamiętam cały czas a nawet nie wiesz jak one mnie drażnią i czuję po kościach,że jak je dopadnę to i ja im się nie oprę.
Maju

Empuzo-Aga

Reniu,Gosiu, Margo-bratki zadowolone z pochwał i dziękują.
Małgosiu i chyba to jest metoda=brać mniej pieniędzy to nie damy się uwieść tym pięknym,wiosennym kwiatom.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Pamiętam, pamiętam.......na pewno będą, nie bój nic.
Wsadzę do donicy i przywiozę albo wyślę.
I jeszcze super truskaweczkę dorzucę.....liliowca oczywiście z falbanką.

Wsadzę do donicy i przywiozę albo wyślę.
I jeszcze super truskaweczkę dorzucę.....liliowca oczywiście z falbanką.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Kontakt:
Brateczki piękne, wiosenne 

- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Kogrusiu ale ja bym nie śmiała tak ob sesyjnie się przypominać.Poza tym wiem,że pamietasz ,a tego liliowca, w ramach wymiany dostałam od Uli.
Tosia pewnie ,że bez łaski.Kochana jesteś.
Aniu,Roots-bratki pod wpływem pochwał ,kwitną i przymrozki im nie straszne.
Wczoraj opryskałam miksturą p.grzybiczą,pleśniową ,co się dało.Pogoda do tego była wymarzona -ciepło i bez słońca.
Korci mnie by poprzycinać suche badyle na różach ale wiem,że to za wcześnie.
Wychodzą krokusiki ,hiacynty,tulipany i inne cebulowe.Grządki są co raz bardziej zielone,wiosenne.Rano było o stopni czyli w nocy było na minusie.W tej chwili nieśmiało wychodzi słońce więc z przyjemnością zaszyję się w ogródku.Pozdrawiam wszystkich i życzę milego dnia.
Tosia pewnie ,że bez łaski.Kochana jesteś.
Aniu,Roots-bratki pod wpływem pochwał ,kwitną i przymrozki im nie straszne.
Wczoraj opryskałam miksturą p.grzybiczą,pleśniową ,co się dało.Pogoda do tego była wymarzona -ciepło i bez słońca.
Korci mnie by poprzycinać suche badyle na różach ale wiem,że to za wcześnie.
Wychodzą krokusiki ,hiacynty,tulipany i inne cebulowe.Grządki są co raz bardziej zielone,wiosenne.Rano było o stopni czyli w nocy było na minusie.W tej chwili nieśmiało wychodzi słońce więc z przyjemnością zaszyję się w ogródku.Pozdrawiam wszystkich i życzę milego dnia.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Aniu jaka mikstura pryskałaś roślinki? Dziś jadę do ogrodniczego kupić miedzian ale z jakiej firmy?
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu u mnie dziś też pierwszy słoneczny dzień, wiatr jest śliny i chłodno, ale koło południa mam nadzieję się ociepli. Ja na razie za bardzo pracować nie mogę, ale jakieś delikatne przycinanie zeszłorocznych badylków zrobię 

Aniu miedzian kupiłam firmy Target a do tego domieszałam mydło Himala z czosnkiem i inne składniki,które testuję więc nie mogę podać,żeby nie zaszkodzić roślinkom.Jak testy przejdą pozytywnie to z pewnością Jarek (autor testu)da nam otwarty szlaban na ich stosowanie.
Aga ::
witaj-obejrzałam Twoje storczyki i to jest niemożliwe aby tak cudnie kwitły.(ja każdego zasuszę
)
Dzisiaj też poobcinałam suszki,pograbiłam i szukałam miejsca na róże które przyszły od p.Tadeusza z Floribundy.

Aga ::

Dzisiaj też poobcinałam suszki,pograbiłam i szukałam miejsca na róże które przyszły od p.Tadeusza z Floribundy.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka