forumowicz, pamiętasz może jaka to odmiana? Piękny krzaczek!forumowicz pisze:Proszę popatrzeć na to zdjęcie mojego zeszłorocznego pomidora
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9cb ... dfa4c.html#

No dobra, pierwsze trzy słowa tego zdania zrozumiałam...forumowicz pisze: Pomidor ten pochodzi z rozszczepienia mieszańca heterozyjnego.

Jestem zadowolona z kubków na piwo, są super, i przeźroczyste słoneczko pada i mogę podsypywać spokojnie ziemię, gdy podrosną. Ahhh uwielbiam zapach swoich krzaczków pomidorów
 Jestem zadowolona z kubków na piwo, są super, i przeźroczyste słoneczko pada i mogę podsypywać spokojnie ziemię, gdy podrosną. Ahhh uwielbiam zapach swoich krzaczków pomidorów 

możesz polecić jakiś środek?forumowicz pisze:Na tym etapie- nienormalne.
Arabella Twoim pomidorom zaczyna brakować azotu i magnezu. Na Twoim miejscu bym je zasilił
Pozdrawiam

choć ja kupowałam stanowczo drogo, niby w hurtowni chemicznej, za 50 sztuk, bo tyle pakują 8,50 zł zapłaciłam, taniej wyjdzie czasami doniczki sadzeniówki kupić. Ale kubki mają tez plus przeźroczystości
 choć ja kupowałam stanowczo drogo, niby w hurtowni chemicznej, za 50 sztuk, bo tyle pakują 8,50 zł zapłaciłam, taniej wyjdzie czasami doniczki sadzeniówki kupić. Ale kubki mają tez plus przeźroczystości 

nawet butelki po mleku ucinam i już stają się przeźroczystymi doniczkami, ale co chwilę mi brakuje doniczek i trzeba dokupywać, zwłaszcza na pomidorki
 nawet butelki po mleku ucinam i już stają się przeźroczystymi doniczkami, ale co chwilę mi brakuje doniczek i trzeba dokupywać, zwłaszcza na pomidorki 

i jeszcze w kącikach tych liści wyrastają malutkie inne.
 i jeszcze w kącikach tych liści wyrastają malutkie inne.