I pomyśleć , że dopiero teraz wpadłam na ten Twój wątek.

gosia07 pisze:Ja sadzę już za płotem a cześć w donicach
A myślisz, że u mnie jest inaczejgosia07 pisze:Ja sadzę już za płotem a cześć w donicach
Aniu u mnie za płotem na razie dwie, bo tam z kilofem trzeba doły robićAniaDS pisze:He, he![]()
Gosia, ja tak samo. Tylko donice i kawałek ugoru za płotem mi pozostał
Biała to wielkokwiatowa Polarstern a czerwona Mr LincolnJSZFRED pisze:Żabeczko jak nazywa się ta ostatnia biała różyczka i czerwona przed Handel są takie same jak moje nn które zgłosiłam do identyfikacji , będę wdzięczna
Fejnie, że jesteś i dziękuje za różyczkiIgnis05 pisze:Dzidziunajwiększe wrażenie zrobiły na mnie Twoje potężne pnące róże.
![]()
I pomyśleć , że dopiero teraz wpadłam na ten Twój wątek.
gosia07 pisze:Oj jak to dobrze spotkać swojaka w szaleństwieMoja nn czerwona jeszcze chyba ciut inna.
Cieszę się , że już znasz nazwyJSZFRED pisze:Żabeczko dzięki serdeczne za pomoc czerwona już ma imię jeszcze sprawdzę białą, pewnie też będzie to ta nazwa
DziękujęMaska pisze:Miłość odwzajemniona - róże masz boskie !!!
WitajHelen pisze:Dzidziu, Właśnie jestem na kupnie pnącej.....Mary Rose mi zaimponowała,potrzebuje zapewne solidną pergole.Jak ty ją pielęgnujesz?
Gosia123A pisze:DzidziuTwoja ulubienica jest śliczna
Aniu wiesz to b dobry pomysłAniaDS pisze:W dzień na polko, na noc do domu, trochę się muszą zahartować.