Witaj Irenko meteorolodzy pocieszają nas ze to już konieć zima ,choć dzisiejsza noc była jeszcze minusowa / -5/ ale mam nadzieję że wiosna już tuż za rogiem.
Witajcie Januszu i Geniu nie znam tej firmy i nigdy od nich nie kupowałem , w tym roku zakupione byliny są pierwsze i o ich wyglądzie będę mógł powiedzieć coś po kwitnieniu.
Dziękuje za informacje.
Geniu wśrod ubiegłorocznych zakupów liliowców też zdażył się nam jeden gatunek liliowca nie odpowiadający cechom podanym na opakowaniu , lecz to była pojedyńcza sztuka.
Witaj Urszulo pogoda była piękna ,lecz prace w ogrodzie nie były związane z porządkowaniem lecz z zabezpieczaniem miejsc po próbie włamania do domku.
Kolejny wypad planuję na poniedziałek i zacznę szukać objawów nadchodzącej wiosny.
Geniu u mnie również zapowiada sie piękny i dzień , od rana świeci słońce a temperatura wacha się w granicach + 8 stopni. Zapewne dzień ten spędzimy z rodziną lecz nie na działce a na spacerach w Nałęczowie.
Witaj Zenku aż się sama buzia uśmiecha jak takie słonko za oknem prawda ? Spacery ....wyjazd do ogrodu oby jak najwiecej mam nadzieję że teraz już wiosna nie odpuści i z radościa w sercu (pomimo różnych strat) będziemy w ogrodach jak najczesciej Pozdrawiam cieplutko