Aniu,
przydreptałam w końcu do Ciebie
i ......... w szoku jestem.
Masz wspaniałą kolekcję roślin i niezwykle różnorodną , a kiedy przeczytałam ,że masz w mieszkaniu ok.300 doniczek ,to zaniemówiłam...
Kwietnik wspaniały!
Przyszłam trochę nadgonić zaległości. Kwietnik się faktycznie bardzo ładnie reprezentuje, takie same na alle są za 27 zł + koszty przesyłki 15 zł, więc faktycznie dałaś nie dużo.
Jak się nie mylę mmaryla ma taki sam na fiołki.
Wszystkie piękne masz te roślinki.
Kochani takiego lenia to chyba jeszcze nigdy nie miałam,czasem zaglądałam do Waszych wątków ale pisać ,to już mi się niehciało
Ale myślę,że robi swoje od trzech dni jak mi dogrzało ,wybudziłam się ze snu zimowego i zrobiłam się bardziej ruchliwa (jak te muchy na oknie )
Mam nadzieję,że już będzie tak ciepło,
mika181 pisze:Ja straciłam cierpliwość do swojej azalii i wylądowała w koszu a ta zółta doniczka powala
Moja jeszcze stoi ale też już nadaje się do kosza,w tym roku chyba ją za bardzo przelałam(bo w zeszłym zasuszyłam)
Ale roślinki ciągle kupuję w tym tygodniu chyba z 10 mi przybyło ,uzupełniam zimowe braki.A po za tym przybył mi jeden pokój ( jakkolwiek to zabrzmiało...mam więcej miejsca na roślinki i już się cieszę )
Kilka nowości;
_aeschynantus_ na jednej gałązce ma takie białe pączki
Tego fiołka dostałam wczoraj od znajomego(spózniony dzień kobiet)
no i moje pachnidełko ,zapach unosi sie po całym mieszkaniu