Moje spełnione marzenie Malgocha1960
- malgocha1960
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Malgocha1960
Witajcie ranne ptaszki.
Od rana miałąm sprzatanie,chciałam przestawić begonie w stronę światła i zrzuciłam z parapetu kubki z kapustą,miłe poczatki dnia.Słoneczka na razie nie ma,ale wszystko może jeszcze się zmienić.Chciałabym pouyukać w ziemię dzisiaj patyki tawuły,które stoją w wodzie,poszukam miejsca na 2 cyprysiki malutkie z biedronki no i muszę pochodzic z łopatką i zakopać doły Tosi.Mam troche kamieni,powożę wózkiem na stałe miejsce,a jutro z M jadę do znajomego po ziemię z pola dla wyrównania rabaty pod hosty i bedziemy montować kratki pod pnącza przy siedzisku grilowym.
Od rana miałąm sprzatanie,chciałam przestawić begonie w stronę światła i zrzuciłam z parapetu kubki z kapustą,miłe poczatki dnia.Słoneczka na razie nie ma,ale wszystko może jeszcze się zmienić.Chciałabym pouyukać w ziemię dzisiaj patyki tawuły,które stoją w wodzie,poszukam miejsca na 2 cyprysiki malutkie z biedronki no i muszę pochodzic z łopatką i zakopać doły Tosi.Mam troche kamieni,powożę wózkiem na stałe miejsce,a jutro z M jadę do znajomego po ziemię z pola dla wyrównania rabaty pod hosty i bedziemy montować kratki pod pnącza przy siedzisku grilowym.
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
czyli sezon rozpoczety na całego

-
- Od: 26 sty 2009, o 14:53
Czyli Kochana czeka Cię pracowity weekend.
Moje wątki
Zapraszam,Marzena
Zapraszam,Marzena
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Małgoś Ty też grabisz rabatki, ja właśnie wczoraj odkrywałam schowane tulipanki spod liści. Kilka wiader dziadostwa wyniosłam na kompost.
- malgocha1960
Dorotko,marzenko,bedzie pracowicie.
Dorotko Korzo,zupełnie jak u mnie,juz myslałam,że nornice zjadły mi tulipany,a jak zrobiłam porządek to wszystko sie wyjasniło.Jak ja lubie rabatki tak świezo posprzatane.Wczoraj było tak cieplutko,a ja pracowałam na powietrzu sama,żadnego z sasiadów na oczy nie widziałam.Nie moge zrozumiec,żeby pryki i dzieciaki kisiły się całymi dniami w domu,tak jest całą wiosne i lato.
Dorotko Korzo,zupełnie jak u mnie,juz myslałam,że nornice zjadły mi tulipany,a jak zrobiłam porządek to wszystko sie wyjasniło.Jak ja lubie rabatki tak świezo posprzatane.Wczoraj było tak cieplutko,a ja pracowałam na powietrzu sama,żadnego z sasiadów na oczy nie widziałam.Nie moge zrozumiec,żeby pryki i dzieciaki kisiły się całymi dniami w domu,tak jest całą wiosne i lato.
-
- 500p
- Od: 18 wrz 2010, o 09:32
- Kontakt:
Małgosiu Tak ładnie i wesoło u Ciebie że i ja się wpraszam.

-
czasem ludzie maja tylko tv i komputery.......i na tym świat się kończy , smutne ale bardzo pospolite.....
- Malgolinka
- Od: 28 kwie 2010, o 14:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Małgoś
ja też wczoraj pracowałam i też mnie wszystko boli ( starość ???
)
Dziś u mnie już świeci słonko, byle tylko do 15-tej i heja do domku
miłego pracowitego dnia

ja też wczoraj pracowałam i też mnie wszystko boli ( starość ???

Dziś u mnie już świeci słonko, byle tylko do 15-tej i heja do domku

miłego pracowitego dnia

Prawdziwy przyjaciel to ten kto przychodzi gdy cały świat odchodzi
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
- E@K66
- Od: 7 gru 2008, o 11:54
Witaj Małgosiu ,słoneczko świeci az chce sie żyć 

- malgocha1960
Beatko,zapraszam częsciej.
Dorotko,ja to juz sie zastanawiam czy oni nie maja słońcowstręt,bo dla mnie to jest bardzo dziwne,żeby nie wychodzić z domu nawet latem.Często gęsto jednych sąsiadów nie widuje tygodniami.W zimie to normalne,ze tego małego dziecka nie widuję w ogóle,ale juz połowa marca , a ja nie widziałam go od jesieni.
Witaj Ewus,u mnie słońca tez nie ma,ale nie moge się doczekać,żeby wyjść robić na działce.Wczoraj w południe nawet kawkę wypiłam na tarasie.
Dorotko,ja to juz sie zastanawiam czy oni nie maja słońcowstręt,bo dla mnie to jest bardzo dziwne,żeby nie wychodzić z domu nawet latem.Często gęsto jednych sąsiadów nie widuje tygodniami.W zimie to normalne,ze tego małego dziecka nie widuję w ogóle,ale juz połowa marca , a ja nie widziałam go od jesieni.
Witaj Ewus,u mnie słońca tez nie ma,ale nie moge się doczekać,żeby wyjść robić na działce.Wczoraj w południe nawet kawkę wypiłam na tarasie.
-
- Od: 26 sty 2009, o 14:53
Tak tak kawka smaczniejsza na świeżym powietrzu,ja także piłam wczoraj , ptaszki pięknie śpiewały.
Moje wątki
Zapraszam,Marzena
Zapraszam,Marzena
-
No rzeczywiscie dziwne zachowanie tych twoich sasiadów....a dla nich pewnie Ty jestes nie ten tego 

- malgocha1960
Marzenko,taka kawa na swiezym powietrzu lepiej smakuje jak w luksusowej kawiarni/chociaz nigdy w takiej nie byłąm
Dorotko,myslę,że patrzą na mnie jak na dziwaczkę.Któregoś razu zabrali mnie do miasta i oczywiście gadka,ze ja juz robię,a ja mówię-ile mozna kisić się w domu,dla mnie swieże powietrze to raj,siedziałam w domu prawie pół roku,więc musze oddychac w końcu.
Ufoludkiem dla mnie jest ten kto ma ogród i siedzi na okrągło w domu.

Dorotko,myslę,że patrzą na mnie jak na dziwaczkę.Któregoś razu zabrali mnie do miasta i oczywiście gadka,ze ja juz robię,a ja mówię-ile mozna kisić się w domu,dla mnie swieże powietrze to raj,siedziałam w domu prawie pół roku,więc musze oddychac w końcu.
Ufoludkiem dla mnie jest ten kto ma ogród i siedzi na okrągło w domu.
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Cześć Małgoś
Czytam , że pracujesz jak mała mróweczka , ja też grzebię już w ziemi i strasznie mnie to uszczęśliwia

Czytam , że pracujesz jak mała mróweczka , ja też grzebię już w ziemi i strasznie mnie to uszczęśliwia

- malgocha1960
Witaj kochana,zaraz idę zrobic sobie kawke,zobacze czy da radę wyjść i będę grzebac.Wieczorem M wraca z pracy w delegacji,trzeba bedzie jakiś obiad uklecić.