Wnętrza sa bardzo eleganckie i gustowne ! bardzo mi się podobają -z resztą nie tylko mihen_s pisze:wystrój wnętrza także.

Wnętrza sa bardzo eleganckie i gustowne ! bardzo mi się podobają -z resztą nie tylko mihen_s pisze:wystrój wnętrza także.
Hej PoznaniankiEwelina pisze:Witam "rodaczkę"Marudzia pisze:(...)Powiedz gdzie kupujesz kwiatki? tzn -jezdzisz na giełde kwiatowa? Bema lub franowo? Juka w Tarnowie?
Widze ze to centrum Tomaszewski jezdzisz?ooo i w juce też bywsz
Miło mi ,że zajrzałaś do mojego domowego wątku.
Jeśli chodzi o zakupy roślinkowe to mam takie ulubione miejsca w Poznaniu i na obrzeżach miasta : Centrum Ogrodnicze "Zawady", alb "Berberys" na ul. Wojciechowskiego i w Suchym Lesie, "Jukka" w Tarnowie Podgórnym, "Twój Ogród" w Suchym Lesie ,czasem giełda na ul.Bema ( zwłaszcza kwitnące tarasowe), na Franowo raczej nie jeżdżę, od jakiegoś czasu odwiedzam też CO w Owińskach - " Primaflora", a po rośliny do ogrodu wybieram się każdej wiosny aż pod Śrem (Zbrudzewo), bo tam są ładne okazy w dobrych cenach.
Może gdzieś się mijamy ? Skąd Ty jesteś ?
Sklep Tomaszewskiego na Strzeszyńskiej został ,niestety, zlikwidowany
A całkiem mozliwe że gdzieś się mijamy, miedzy kwiatamiStokrotkania pisze:Hej PoznaniankiJa mieszkam pod Poznaniem, ale często jak jadę na wykłady wpadam do centrum jucca
, może parę razy się minęłyśmy i nawet nie wiemy.
Musimy się kiedyś umówić.