Zosiu jakie Ty masz już piękne kwiaty, a ten oczar czarujący. Ciekawe kiedy u mnie pokaże się jakiś pierwszy kwiatek, bo na razie jeszcze nic nie wyszło.
Wiosna na całego Ja niestety jeszcze na taką czekam
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka Mój ci On,Mój ci On cz.2, Mój ci on cz. 3
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka Mój ci On,Mój ci On cz.2, Mój ci on cz. 3
Ale śliicznie już u ciebie kwitnie ,, u mnie też już sporo cebulowych na wierzchu ale kwitną dopiero krokusy botaniczne i przebiśniegi .. Przy takiej pogodzie miło było pracować w ogrodzie .. Jak udał się gryll ?? Na świeżym powietrzu wszystko lepiej smakuje .. Ja dzisiaj kawkę wypiłam na tarasie ..
Janeczko - gril , kawka wszystko smakowało . Praca też w sobotę szła dobrze - przesadzałam prymule i powoli zbieram słomiane okrycia z niektórych roślinek