Due. Wstyd się przyznać ale nie znam - mało nie znam, w ogóle nie byłem w Gdańsku. Większość dużych polskich miast odwiedziłem a całe Trójmiasto znalazło się w tej mniejszości. Dwa lata temu chcieliśmy przejechać wybrzeżem wracając ze Szczecina ale dojechaliśmy tylko do Kołobrzegu i dostaliśmy wiadomość, by szybko wracać. W Koszalinie zrobiono nam zdjęcie ze 100- wką w tle i tak zakończyła się przygoda. Mam jednak nadzieję,że to jeszcze powtórzę w lepszym stylu.
Pytasz o cebule.pl mam złe doświadczenia o nich jak i o wielu innych wysyłkowych. Nie chce być źle zrozumiany ale polecam raczej zakupy w ogrodniczych. Przynajmniej widać co się kupuje. Zgodność odmianowa może też niepewna ale przynajmniej coś wyrośnie. Dzisiaj nawet widziałem w sklepie Pinc Sunburst ale jak zobaczyłem,że to z firmy 'Benex' odechciało mi się zakupów.
Adrian. Może to Cię pocieszy...co jak co ale pod względem zgodności odmian to chyba jedyne wiarygodne źródło.
Marysiu. Z takim poświęceniem to sukces murowany. Palce zagoją się zanim trzeba będzie plewić chwasty.
Keny. Tylko zważaj na palce
Dysio4. To miłe,że ktoś się cieszy na mój przyjazd. Przyznam,że przyjemnie wspominam pobyty w Szczecinie. Trochę inny jest dystans do życia i więcej tolerancji niż tu u nas na wschodzie.
Helenko. Nie zrezygnowałem a i czasami chciałbym by to jak najszybciej się stało. Ale widocznie każdy ma napisany scenariusz swojego życia i w/g niego wszystko się toczy.
Anetko. Życzę sukcesów w uprawie. Będziesz miała już ładne poletko z tyloma kannami.
Edytko. Witam Cię. Zaliczasz się do niecierpliwych jak tu wielu. Wnioskuje to po wielkości Twoich podopiecznych.
Nie masz ich dużo to problem niewielki. Robi się coraz cieplej więc będziesz mogła stopniowo wystawiać na dwór to wzmocnią się i nabiorą wigoru. Jak na tę porę roku to i tak nic im nie brakuje i mogę szczerze pogratulować. Może w maju nie zakwitną ale początek czerwca to pewne.