Witajcie! Ilu miałam gości, suuuuuper!
Od razu mi weselej po tym długim, pochmurnym dniu...
Paula - może jeszcze odbiją? kilka dni słońca i powinny dać oznaki życia - trzymam kciuki. Miło mi, że mogę chociaż troszkę poprawić Ci nastrój
Elu, zaczynam wierzyć, że to jakaś anomalia z tymi krokusami u mnie

Ale takie anomalie biorę w ciemno!
Witaj
Edytko! Miło mi, że zajrzałaś!Wątek pędzi, bo mili goście są a ja jestem tu dla Was

Dziękuję za ciepłe słowa, kwiatów białych u mnie tylko kilka, choć staram się trzymać tonację błekitu, różów i fioletu przełamanych bielą..ale są też inne, zwłaszcza wiosną! Ogród Tamaryszka jest wzorcowy, nie aspiruję nawet do Białego Ogrodu.. tworzę swój mały romantyczny ogródek marzeń i bardzo cieszę się, że Ci się podoba!
Jule - ja też lubię włoskie klimaty, a ściślej - toskańskie

Kilka razy jeździliśmy w te rejony, to dla nas szczególne miejsce.
Halinko - miło, że wpadłaś! Zapraszam ponownie, obdzielam wiosną całe Forum

W tym tygodniu będzie cieplej, u Ciebie też się zacznie szaleństwo
Zeberko - krokusiki są wyjątkowo wdzięcznym obiektem do fotografowania, nigdy nie mam ich dość. Wbrew pozorom te delikatne kwiatuszki stosunkowo długo się trzymają! Kwitną całymi kępami, jedne więdną, wschodzą następne i tak mam już od końca lutego! a to dopiero początek
Edytko, czekam na zdjęcia! Fioletowe z żołtymi wygladają super w duecie
Francesca - w tym tygodniu zakwitną, wystarczy im kilka dni słonka i będzie kolorowo!
Reniu, miło mi, że Ci się podobają - każda ilość cieszy, to takie wiosenne pierwszaki
Ewuniu - u mnie tulipanki nieco wyższe, już się nie mogę ich doczekać

Cieszę się, że zarażam optymizmem, jakoś musimy ładować bateryjki zanim przyjdzie wiosna w pełni!
Miriam - w końcu coś wypatrzysz, jeszcze kilka dni
Danusiu, wiele im nie trzeba, wiosna tuż za rogiem (ul.porannej rosy)

Powinni nam zmienić ulicę na "pierwszej wiosny"
Elu - przebiśniegi też słodkie! ja akurat ich nie mam, z przyjemnością oglądam je w Waszych ogrodach!
Ewuniu - od czwartku ma być naprawdę cieplutko, czego Tobie i wszystkim życzę!Już nie mogę się doczekać weekendowych prac w ogrodzie!
Dzisiejszych fotek niestety nie mam, ale z wczorajszych coś się znajdzie

Tulipanki wschodzą, iryski już widać