Mag...iczny Ogród - mag cz.1
Witaj Madziu!
Najtrudniejszy pierwszy krok, a następny to już uzależnienie od tego Forum. Wiem to z własnego doświadczenia.
Nazwa bardzo trafna, masz magiczny ogród. Spontaniczne nasadzenia, dyktowane potrzeba serca najczęściej się sprawdzają, a jeśli nie to czeka nas ulubione przesadzanie i dopieszczanie. Większość z nas tak ma.
Pozdrawiam.
Najtrudniejszy pierwszy krok, a następny to już uzależnienie od tego Forum. Wiem to z własnego doświadczenia.

Nazwa bardzo trafna, masz magiczny ogród. Spontaniczne nasadzenia, dyktowane potrzeba serca najczęściej się sprawdzają, a jeśli nie to czeka nas ulubione przesadzanie i dopieszczanie. Większość z nas tak ma.

Pozdrawiam.
Witam.
Magdaleno, pięknie wszystko urządziłaś, kompozycje roślin świetne.
Bardzo mi się podoba , woda w ogrodzie dodaje niesamowitego uroku
wiem coś o tym.
Zapraszam do mojego ogródka na rewizytę.
Pozdrawiam, Krzysztof.
Magdaleno, pięknie wszystko urządziłaś, kompozycje roślin świetne.
Bardzo mi się podoba , woda w ogrodzie dodaje niesamowitego uroku
wiem coś o tym.
Zapraszam do mojego ogródka na rewizytę.
Pozdrawiam, Krzysztof.
- mag
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 mar 2008, o 09:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Krzysiu,
właśnie wpadłam do Ciebie z mała rewizytą i oniemiałam, a z zazdrości zieleniałam jako ten szczypiorek na wiosnę. Tyle wody - moje marzenie i na dodatek dziewicze, naturalne otoczenie. Też tak chcę! I gunnerę też chcę, ale niestety na moich suchych piaskach nie uchowa się. Przyznam Ci się w sekrecie, że nawet kiedyś nabyłam "małą" sadzonkę w OB, ale ją zasuszyłam
właśnie wpadłam do Ciebie z mała rewizytą i oniemiałam, a z zazdrości zieleniałam jako ten szczypiorek na wiosnę. Tyle wody - moje marzenie i na dodatek dziewicze, naturalne otoczenie. Też tak chcę! I gunnerę też chcę, ale niestety na moich suchych piaskach nie uchowa się. Przyznam Ci się w sekrecie, że nawet kiedyś nabyłam "małą" sadzonkę w OB, ale ją zasuszyłam

- kocica
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 wrz 2007, o 16:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
No to mnie zmobilizowałaś. Ogród bajeczny, a przemiana niesamowita. Jestem pod ogromnym wrażeniem. I zazdroszczę, zwyczajnie zazdroszczę 

Moje wątki
Pozdrawiam, Ewa.
Pozdrawiam, Ewa.