Działeczka Ewy W
-
- 1000p
- Od: 27 lis 2011, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Działeczka Ewy W
Ewuniu ja własnie dlatego jestem wrogiem zakupów w necie,szczególnie roślin.Uważam,że to nie uczciwe brać kasę za takie malutkie sadzoneczki,nie wiadomo co z tego będzie.
- ewa w
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
Siedzi to to w ziemi już od czwartku. Czy na forum nie wolno głośno piętnowac dostawcy takich roślinnych bubli?
Mam też od nich dużo lilii,liliowców i dalii i siedzą w lodówce-co z tego będzie to nie wiem
na pierwszy rzut oka i po pomacaniu nieduże i suche.
Mam też od nich dużo lilii,liliowców i dalii i siedzą w lodówce-co z tego będzie to nie wiem

Bulwy, warto kupować w sklepach ogrodniczych - zawsze można pomacać 
Chociaż, w ubiegłym roku kupowałam karpy szparagów na All i byłam bardzo miło zaskoczona - przyszły piękne, ładnie wyrośnięte. Takie oszukiwanie klientów, to jest na krótką metę.

Chociaż, w ubiegłym roku kupowałam karpy szparagów na All i byłam bardzo miło zaskoczona - przyszły piękne, ładnie wyrośnięte. Takie oszukiwanie klientów, to jest na krótką metę.
Pozdrawiam Sylwia.
- jacekbielsko
- Od: 15 maja 2011, o 21:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dlatego ja zawsze sprawdzam opinie o sprzedawcy, bo można mieć niestety tylko ładne opakowanie.
Jeśli kupiłaś bubel, masz pełne prawo wystawić negatywna opinię o sprzedawcy. Trzeba promować dobrych, a eliminować nierzetelnych
Jeśli kupiłaś bubel, masz pełne prawo wystawić negatywna opinię o sprzedawcy. Trzeba promować dobrych, a eliminować nierzetelnych
- ewa w
Nie raczyli nawet odpisać na mój mail. wystawię im opinię ale tez dopiero po posadzeniu wszystkiego czyli chyba na jesień 

Zawsze najpierw sprawdzam ilość negatywów. Opinia klientów, to ważna sprawa, chociaż mogą się trafić "dziwacy", ale to zaraz widać po wpisach 

Pozdrawiam Sylwia.
Wtedy, taki sprzedawca napisze, że się źle z roślinkami obchodziłaś i nie wyrosły. Szkoda, że przy negatywach nie można zdjęć wstawiać.ewa w pisze:Nie raczyli nawet odpisać na mój mail. wystawię im opinię ale też dopiero po posadzeniu wszystkiego czyli chyba na jesień
Pozdrawiam Sylwia.
- ewa w
Kiedy mieli opinie dobre, chyba, że sami byli ich autorami. Mają tez wiele dyplomów i nagród z działalności totez jestem zaskoczona ;:149
- jacekbielsko
- Od: 15 maja 2011, o 21:53
Produkcja przemysłowa. Pewno urosną, ale spodziewałaś się czegoś bardziej okazałego
Poczekasz, zobaczysz, może coś z tego wyjdzie? widać, że żywe jest 

Pozdrawiam Sylwia.
- ewa w
WŁasnie otrzymałam PW od innego forumowicz iż też był stratny z powodu tego sklepu
moja nadzieja gasnie. Dlaczego ludzie ludziom czynią takie świństwo, po trupach aby zarobić.
Jeżeli dwóch pozostałych dostawców będa tacy sami to nici z pięknego ogródeczka w tym roku

Jeżeli dwóch pozostałych dostawców będa tacy sami to nici z pięknego ogródeczka w tym roku

Ewo to jeszcze raz jaewa w pisze:Siedzi to to w ziemi już od czwartku. Czy na forum nie wolno głośno piętnowac dostawcy takich roślinnych bubli?
Mam też od nich dużo lilii,liliowców i dalii i siedzą w lodówce-co z tego będzie to nie wiemna pierwszy rzut oka i po pomacaniu nieduże i suche.

Można wyrazić swoja opinię ....
Ja osobiście jestem oburzony takimi sprzedawcami ... im więcej będziemy o tym pisać tym lepiej ...
Być może mniej będzie takich naciągaczy ... mam nadzieję

- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Ewcia,wpadłam ,troszke obejrzałam i sobie zaznaczam,zebyś mi nie uciekła
Przykro mi, że zakupy troche nie wyszły
Ja w tamtym roku,kupowałam na A. i nawet,nawet.....jeden irys mi zgnił a na dwie roślinki się nie doczekałam
w tym roku chyba tylko u Bogdana K.zamówie, tutaj raczej go chwalą.
Wejdz tam gdzie radzi Adaś

Przykro mi, że zakupy troche nie wyszły

Wejdz tam gdzie radzi Adaś

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Przykry widok
Rośliny po posadzeniu pewnie ruszą, ale trochę poczekasz, zanim się rozrosną. Kupuję przez net, staram się czytać komentarze i pytać o opinię na forum-i tak zawsze jest niepewność.

- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
Ewko jesteś już....czyżby to tak szybko zleciało?
Mam nadzieję, że prawdziwie wiosenny nastrój szybko powróci do Ciebie.

Mam nadzieję, że prawdziwie wiosenny nastrój szybko powróci do Ciebie.