Ogródek An-ki
Re: Ogródek An-ki
Moi kochani-dziękuję za trzymanie kciukow.Dzisiaj już rano była duża poprawa a teraz ślinotoku juz nie widzę.Trudno było zostawić go w domu i obserwować bo przecież to syberian i nic go nie jest w stanie powstrzymać jak chce wyjść.(to trzeba zobaczyć co wyczynia, aby zrozumieć)Myślę,że były to kłaki i zaaplikowane medykamenty plus parafinka doustnie pomogły.
Bardzo się martwiłam,bardzo.
Dzisiaj też wybrałam się po ziemię aby przykryć w wiadrze róże i czekam aż będę mogła je wkopać.
Dużo cebulowych,piękne lilie i chociaż tak dużo ich zamówiłam to skusiłam się jeszcze na 2-białątrąbkową White Elegancde i azjatkę w kolorze lekko lilaróż.Były róże-wielkokwiatowe,magnolie,krzewy.
Bardzo się martwiłam,bardzo.
Dzisiaj też wybrałam się po ziemię aby przykryć w wiadrze róże i czekam aż będę mogła je wkopać.
Dużo cebulowych,piękne lilie i chociaż tak dużo ich zamówiłam to skusiłam się jeszcze na 2-białątrąbkową White Elegancde i azjatkę w kolorze lekko lilaróż.Były róże-wielkokwiatowe,magnolie,krzewy.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu całe szczęście że już jest lepiej. Lekarstwa zadziałały i Dexter dojdzie do pełnej formy już niedługo.
Ale nie wydaje mi się żeby przy kłakach był aż tak silny ślinotok. Macie go już dość trochę i pewnie nie jeden raz zdarzały mu się kłaki i pewnie tak to nie wyglądało.
Najważniejsze że jest dobrze.
A gdzieś to była i widziała takie cuda, bo w naszym ogrodniczym jeszcze mają zimę a dzisiaj tylko dzień kobiet.
Ale nie wydaje mi się żeby przy kłakach był aż tak silny ślinotok. Macie go już dość trochę i pewnie nie jeden raz zdarzały mu się kłaki i pewnie tak to nie wyglądało.
Najważniejsze że jest dobrze.
A gdzieś to była i widziała takie cuda, bo w naszym ogrodniczym jeszcze mają zimę a dzisiaj tylko dzień kobiet.

- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
No to mi też ulżyło.
Biedne kocisko musiało się dobrze namęczyć.
Ale teraz będzie pewno już tylko lepiej.
Przytul w moim imieniu sierściucha.
Biedne kocisko musiało się dobrze namęczyć.
Ale teraz będzie pewno już tylko lepiej.

Przytul w moim imieniu sierściucha.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
Kogrusiu już wymiziany za wszystkie czasy-pewnie sierść juz go od tego boli
Maju tak myślę,że jednak wizyta u Weterynarza(natychmiast po stwierdzeniu ślinotoku)pomogła.
Najważniejsze to szybkie działanie.
TosiuZakupy robilam w Brico i właśnie tam było dużo fajnych rzeczy.Podobały mi się osłonki na doniczki kremowe z czarnymi napisami ,hiacynty i narcyze w ładnych ,dekoracyjnych osłonkach,różnej maści cebule.

Maju tak myślę,że jednak wizyta u Weterynarza(natychmiast po stwierdzeniu ślinotoku)pomogła.
Najważniejsze to szybkie działanie.
TosiuZakupy robilam w Brico i właśnie tam było dużo fajnych rzeczy.Podobały mi się osłonki na doniczki kremowe z czarnymi napisami ,hiacynty i narcyze w ładnych ,dekoracyjnych osłonkach,różnej maści cebule.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
To super, że z kotkiem już lepiej.Zakupy fajniutkie
szkoda, że nie mam u siebie Brico.....

- jarko
- Od: 1 cze 2010, o 17:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu. Tobie i wszystkim Paniom

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Fajnie Anuś ,że z Dexterem juz wszystko w porządku . Jarko dziekuje za zyczenia chociaż 1 mężczyzna sie znalazł .
Ciekawe czy kupiłaś fajne osłonki na doniczki pochwal sie ,bo na pewno coś wybrałaś fajnego

-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
W Rudzie wybudowali dwa Intermarche ale czy jest choć jeden Brico to nawet nie wiem. 

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
U mnie nie ma nic Majka wszystko na Szombierkach budują. U nas tereny stoją odłogiem a tam dopiero oddali Inter a juz maja zamiar budować Kaufland . U mnie same małe sklepiki . Ania nas zaraz wyrzuci
Anuś 

- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Ja mam Biedronke pod nosem,chodze codziennie, ale jeszcze zero cebulek, krzaczków itp. 

- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48

Co zasiejesz, to zbierzesz
Wcześniejsze wątki.
Wcześniejsze wątki.
Jarku serdeczne dzięki za słoneczne życzenia i buziaki-nie tylko w swoim imieniu ale też wszystkich kobietek.
Słoneczka jednak przesłałeś zdecydowanie za mało i wnoszę reklamację
U mnie biało.
Tosiu jak widzisz u nas podobnie ale nadal wierzę ,że od jutra będzie już cieplej.Uśmialam się z tego korzenia palowego u doktorka(czyżby kosmate myśli
)
Reniu cierpliwości i do Biedronki dotrą cebulki.Ja już dałam sobie szlaban na zaglądanie do sklepów ogrodniczych.
Jadziu Ania jest towarzyska no chyba to wiesz.
Maju,Kogro czasami lepiej jak w zasięgu wzroku jest mniej takich sklepów.
Słoneczka jednak przesłałeś zdecydowanie za mało i wnoszę reklamację

Tosiu jak widzisz u nas podobnie ale nadal wierzę ,że od jutra będzie już cieplej.Uśmialam się z tego korzenia palowego u doktorka(czyżby kosmate myśli

Reniu cierpliwości i do Biedronki dotrą cebulki.Ja już dałam sobie szlaban na zaglądanie do sklepów ogrodniczych.
Jadziu Ania jest towarzyska no chyba to wiesz.
Maju,Kogro czasami lepiej jak w zasięgu wzroku jest mniej takich sklepów.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka