Pozdrawiam wszystkich wiosennie

robaczek_Poznan pisze:Witaj Moniczko![]()
U mnie róże wciąż pod kopcami, poczekam aż miną nocne przymrozki. Cebulkowe rozpędzają się powoli, więc bez obawy, Twoje też niebawem wzejdąCzy masz już pomysł na ławeczkę? Z jakiego materiału robisz podest?
Ściskam Cie wiosennie
Eee, Szekspira nie żałuj. Mnie tak wkurzał ze swoją plamistością, że pożegnałam ostatnią sadzonkę w ub.rokuAszka pisze:Kasiekbo już miałam wyrzuty,że u siebie jeszcze nic nie robię
podczas gdy u innych już prace w toku.
Moni,przykre wieści z Pilgrimmem.Do mojego boję się zaglądaćwidzę natomiast ,że Szekspir chyba nie dał rady.Chyba- bo nie wiem co pod kopcem.Będzie dobrze
Witaj, Alutkusnowflake pisze:Witaj, wreszcie można ruszyć z pracami ogrodowymi, nieU Ciebie widzę, też już praca wre...
Fajnie było pooglądać jak ewoluuje Twój ogród... zachwyciła mnie rabata przed domem, pięknie wygląda, taki dostojnie, podjazd jak przy dworkachA murek... też bardzo fajny pomysł
Widać, że w ogród wkładacie całe serce
Prymulki kupuję co chwilkę świeże na przemian z hiacyntami - bardzo je lubię. Niestety nie zawsze chcą mieszkać w moim ogródku - często padają. Tym razem kupiłam dwie donice dzwonków - nie wiem co to za odmiana, ale liczę na to, że się zadomowią na rabatach.majka411 pisze:Moniczko
dobrze , że można już działać. Wiosenka ładna, ja kupiłam prymulki.
Jak się cieplutko zrobiło i słonko świeci.Do domu mi się nie chciało wracać tak jest przyjemnie na dworze.
Bardzo fajnie wygląda ten klomb.Jak się nazywa ta biała róża ?vertigo pisze: Przedogródek dopiero się tworzy. Zdjęć za wiele nie mam. Może jeszcze kilka z okrągłym klombem na podjeździe przed domem. Od czasu powstania i tak już się zmienił, ale tylko takie fotki posiadam z czasu ocieplania domu: