Tereniu piękne pierwsze siewy u mnie dzisiaj słonecznie ale wieje i zimno
nic nie robiłam bo jeszcze strasznie mokro, a rączki świerzbią
miłej niedzieli
Krysiu U mnie też nie wszystkie roślinki chcą ze mną współpracować ,ale trzeba próbować . Gosiu Witaj Ja też nie mam doświadczenia ani ręki do siewów , ale próbuje i uczę się . Południowego okna nie mam , może dlatego te moje siewki takie marne Danusiu Czekam żeby w końcu coś zakwitło , a szczególnie na te co rok temu wymarzły bo za wcześnie wyszły , jestem ciekawa czy teraz zakwitną . Gosia123 Nie poddawaj się , zawsze coś wyrośnie . Kuflik zielony - bardzo ładny i trochę szkoda . Gdzie Ci będzie lepiej jak nie z kwiatkami - masz się bawić to rozkaz Dzidziu U nas też dzisiaj było słonecznie ale bardzo wiało , na działce jeszcze mokro ,nie da się nic robić . Jeszcze zdążymy popracować
Pozdrawiam wszystkich , życzę miłej niedzieli i zapraszam ponownie
Halinko Witaj Dziękuję za odwiedziny Wszystko nie zmarzło , zawsze coś odbije i będzie cieszyć me oczy Gosiu U mnie nie da się jeszcze nic robić , jest zimno , mokro i ziemia zmarznięta . Ale już niedługo - wiosna
Dobrej nocy
Tereniu,moje prawie wszystkie wysiewy padły,miałam 3 kolory lobelii,myslałam,że chociaz z niebieskiej cos bedzie,ale marniała,marniała,aż w końcu zginęła.
Marzenko Małgosiu Moje siewki też niektóre padają , ale mam nadzieję że i tak się coś uchowa i dla mnie wystarczy . Jak nie będę siać jeszcze raz . Aancyk Ja co dzień coś dosiewam , wczoraj posiałam pomidorki koktajlowe - zobaczymy co z nich wyjdzie Kamila Fajnie że jesteś i że forum działa
Miłego dnia życzę i zapraszam na kawkę i czekam na podpowiedzi ,jak dbać o siewki .