Dziękuję - tylko w imieniu którego :P 8) Jakiego czworonoga masz zamiar "przygarnąć"? Psiaki to wiele radości, ale czasem i szlag człowieka z nimi trafia
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na to że będzie to jorczek niestety rodzice na "nic" większego nie daja swojej zgody.... Ale naprawdę się ciesze a może wiesz coś na temat jorków? Wiem wiem teraz mam taki zapał a pewnie po tygodniu wstawania skoro świt bo pieskowi siusiu się chce cały mój zapał odejdzie w siną dal...
Milko ja o yoreczkach nic nie wiem. Moje oba kundelki pełną gębą. Ale w wątku psim na pewno znajdziesz dobre rady i pooglądasz psiaczki. Zapał minie, ale piesek zostanie. Moje na szczęście leniwe, nie wstają przed 8. Ale zuza jak już wstanie potrzebuje duuużo uwagi. I niejedno potrafi zepsuć
Wiem, że kobiet nie powinno pytać się o wiek ale ciekawi mnie o ile jesteś starsza ode mnie ja mam 17 wiosenek znaczy się 1 maja dopiero ale w zaokrągleniu 17
I to forum pokazuje że ludzie w każdym wieku mogą się dogadać jak mają wspólne zainteresowania I wcale nie jesteś dużo starsza ode mnie 8 lat to nie dużo