Grażynko mam takie same zdanie na ich temat......ja kocham szczególne te wszystkie kruszynki
Kasiu witaj

Niestety poszarskiego nie fotografowałam, bo w zeszłym roku był jeszcze malutki
Majeczko ja bardzo lubię wszelkie maluszki, sadziłabym i sadziła, dlatego nigdy nie zrezygnuję ze skalniaczka, bo na nim są wszystkie wyeksponowane i mogę je podziwiać w każdej chwili
Martuś bardzo się cieszę, ze podobają Ci się, są naprawdę delikatniutkie a jednocześnie żywotne i silne
Dorotko dziękuję

Ten biały ma wielką zaletę , że ładnie trzyma się w kępce , niebieski rozsiewa się jak szalony , gdzie tylko się da
Izuniu to dzwonek Gargański

Rośnie w pięknej kępce i nie rozłazi się
Izuś- tu.ja Ja w zeszłym roku też posadziłam kilka piwonii, mam nadzieję, że przynajmniej część z nich przetrwa.....okazało się , ze kilka z nich rosło na mrowisku.....mrówy je praktycznie wypchnęły na powierzchnię i obawiam się, ze mogły wyschnąć. Późno to zauważyłam, ze wszystko było wyścielone bluszczem
Twoja mam nadzieję pięknie zakwitnie a my będziemy mogli podziwiać fotki
Danusiu witaj

Ja nie mam piwonii drzewiastych, a naprawdę bardzo mi sie podobają. Jednak mój ogród już nie pozwala na wciśnięcie czegokolwiek i mogę podziwiać je tylko w innych ogrodach. Mam nadzieję, ze Twoje pięknie przetrwają i zakwitną