Witam Cę Elu Najbardziej zaintrygował mnie bar pod szyszką, ktoś w Twojej rodzinie musi mieć duże pokłady dobrego humoru Kiedyś, kiedy nie miałam zwierzaków też lubiłam mieć datury a teraz niestety nie mogę (są trujące)
ALU powiedz mi jak Ty robisz to wtedy Ci odpowiem bo nie chcę się mądrzyć bo pewnie robisz tak jak ja a teraz nie kwitną zabójczo.Zima mało słońca ,mała wilgotność w powietrzu i kaloryfery ale poczują pewnie wiosnę i będzie lepiej. Pytaj to co wiem to powiem.Dziękuję za odwiedzinki i zapraszam
Storczyki moczy się w przegotowanej wodzie raz na 10 dni w zależności jakie są korzenie jak są srebrne to wtedy jak zielone to jeszcze nie i nawozi się nawozem do storczyków też do wody wlewa się jak się moczy i to cała opieka ,latem cieniuje się okno jak stoją na południowej wystawie . Myślę że odpowiedziałam wszystkim co robię
Elu ,
przyszłam w odwiedziny do Twojego ogrodu.
Datury masz imponujace, latem to wielka ozdoba ogrodu. No i ten ptasi bar "Pod Szyszką"
Będę podglądać Twój ogródek, ale i domowe okazy tez z przyjemnością podejrzę.
Masz ogród w centrum miasta, zdradzisz w jakiej okolicy ???
Do następnego wirtualnego spotkania
Dziękuję za odwiedzinki wszystkim, odpowiem zbiorowo karmik kupił mój syn żeby uczyć swojego syna że trzeba karmić ptaszki, no i moje oba wnuczki jak przychodzą to idą karmić ptaszki a ptaszki miały jedzonko nie tylko w karmiku bo wisiały kule na drzewach ale szybko im to szło Zapraszam