TOSIA podskocz do mnie użyczę Ci tego Nomoltu, bo jak sie pokazały ziemiórki to larwy sa w ziemi na pewno
IZULKO przezimował Chopichon dobrze to samo z Kupfrkonigin czy Irina Bohdalova Barcarole Schwarze Madonna można powiedzieć ,że wszystkie zadna nie wypadła jak na razie . Tylko te biedne Chopinki . Większość niskie cięcia ,ale to dla ich dobra tak sie pocieszam RDR malusia sadzonka a zyje to samo Tereska
MAŁGOSIU wydaje mi sie ,ze ziemia z pola jest dobra ,ale czytałam u Ciebie tyle opinii ,że już sama nie wiem Raczej nie wierzę musiałabyś zajrzeć czy ma korzeń
STASIU u nas na targu mają Chopiny i jak tylko ta pani sie pokaze to Ci kupię . Jej sadzonki są superowe też go od niej mam . Mnie jest dlatego przykro ,że Ci obiecałam a one mi zrobiły psikusa . Jeszcze liczę na to ,ze odbiją od korzenia, bo były już ukorzenione
KRYSIU teraz jak czytam Twoja wypowiedż to jestem zaskoczona ,ze ta polna ziemia taka niedobra . Nigdy bym tak nie sądziła
MAJU masz racje one gorsze od zarazy dlatego profilaktycznie spryskałam wszystkie doniczki . Teraz znów jesdna mi przeleciala chyba gdzieś za słabo nalałam