Ellunianie zlecaj w dużych firmach,,robótek,, a raczej szukaj takiego Pana Grzebałę.Będzie taniej mimo ,że firmy mają 20%upust w zakupie stali,to i tak narzut bywa wysoki,do tego robocizna...Ellaa pisze:robaczek_Poznan ; PESTKA@; imwsz - bardzo Wam dziękuję za wszystkie pomocne informacje![]()
Mój M wprowadził mnie w błąd twierdząc, że u nas nie ma kowali, tymczasem w okolicy jest kilka firm zajmujących się metaloplastyką.....chyba nie wiedział, że jednak są, ale wydaje mi się, że wiedział ile mogą kosztować takie usługi......słono
Pesteczko...ech...gdzie ja takiego znajdę...nic mi nie wiadomo by w okolicy ktoś parał się takim zajęciemPESTKA@ pisze:Ellunianie zlecaj w dużych firmach,,robótek,, a raczej szukaj takiego Pana Grzebałę.Będzie taniej mimo ,że firmy mają 20%upust w zakupie stali,to i tak narzut bywa wysoki,do tego robocizna...
To się nazywa udany zakup - wydane parę groszy a efekt fenomenalnymm-complex pisze:Anetko lubie oryginalne rozwiazania a krzesełka na złomie były po 8 złTrochę farby i już
![]()