Początek ogrodu Marzeny
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 sty 2009, o 14:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Początek ogrodu Marzeny
Witam wszystkich odwiedzających.
Isskaa-widzę że masz taki sam problem z maluchami co ja. ledwo siądę do kompa i co chwilę tylko mamo to mamo tamto.moje pociechy w domu są bo złapały ospę w przedszkolu. Zresztą nie tylko one bo jak dzisiaj dzwoniłam do przedszkola to już piątka dzieci choruję.
Isskaa-widzę że masz taki sam problem z maluchami co ja. ledwo siądę do kompa i co chwilę tylko mamo to mamo tamto.moje pociechy w domu są bo złapały ospę w przedszkolu. Zresztą nie tylko one bo jak dzisiaj dzwoniłam do przedszkola to już piątka dzieci choruję.
Moje wątki
Zapraszam,Marzena
Zapraszam,Marzena
- Isskaa
- 500p
- Od: 21 kwie 2011, o 15:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Moj maly mial w zeszlym roku,Dzięki Bogu przeszedl ja bardzo lagodnie czego i Twoim maluszkom zycze
To mniejsze ( ma 14 miesiecy) ma jakis komputerowstret,co mnie widzi jak tylko siadam do kompa od razu biegnie do mnie i wdrapuje sie,piszczy,masakra.Jak nie spi to nie ma szans podejsc do kompa

To mniejsze ( ma 14 miesiecy) ma jakis komputerowstret,co mnie widzi jak tylko siadam do kompa od razu biegnie do mnie i wdrapuje sie,piszczy,masakra.Jak nie spi to nie ma szans podejsc do kompa

- Isskaa
- 500p
- Od: 21 kwie 2011, o 15:32
- Kontakt:
No i przeczytalam caly watek,wiele sie u Ciebie dzialo,wiele sadzisz,duzo zmieniasz i skad ja to znam,ze czasu brak na wszystko??
Ja teraz mam 2 tygodnie urlopu i obiecalam sobie,ze porobie duzo w ogrodku,tym bardziej,ze pogoda sprzyja,ale przy tych malych szkrabach ciezko cos zrobic.
Jedno co na pewno zrobie,to przygotuje szklarnie na pomidory
Ja teraz mam 2 tygodnie urlopu i obiecalam sobie,ze porobie duzo w ogrodku,tym bardziej,ze pogoda sprzyja,ale przy tych malych szkrabach ciezko cos zrobic.
Jedno co na pewno zrobie,to przygotuje szklarnie na pomidory

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Marzeno.
Wpadłam z rewizytą i widzę, że trochę mało fotek o twoim ogrodzie.
Mam nadzieję, że w tym roku nadrobisz zaległości.
Mieszkasz na pięknych terenach więc miło byłoby zobaczyć tez okolicę.

Wpadłam z rewizytą i widzę, że trochę mało fotek o twoim ogrodzie.
Mam nadzieję, że w tym roku nadrobisz zaległości.
Mieszkasz na pięknych terenach więc miło byłoby zobaczyć tez okolicę.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
Witaj Grażynko.
Z fotkami z ubiegłego roku krucho u mnie,niestety nie posiadam nie było czasu. Pracowałam tylko na nocki,powrót do domu na 7 budzenie dzieci i prowadzenie do przedszkola,4 godzinki snu i odbieranie dzieci obiad troszkę pracy w domu i ogrodzie i z powrotem do pracy.Ja czasami to nie wiedziałam jak się nazywam. Ale skończyłam z tą mordęgą i od marca będę opiekować się małym dzieciątkiem to już będzie lepiej.Teraz mam zamiar robić mnóstwo zdjęć.
pozdrawiam.
Z fotkami z ubiegłego roku krucho u mnie,niestety nie posiadam nie było czasu. Pracowałam tylko na nocki,powrót do domu na 7 budzenie dzieci i prowadzenie do przedszkola,4 godzinki snu i odbieranie dzieci obiad troszkę pracy w domu i ogrodzie i z powrotem do pracy.Ja czasami to nie wiedziałam jak się nazywam. Ale skończyłam z tą mordęgą i od marca będę opiekować się małym dzieciątkiem to już będzie lepiej.Teraz mam zamiar robić mnóstwo zdjęć.
pozdrawiam.
Moje wątki
Zapraszam,Marzena
Zapraszam,Marzena
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Ciężko pogodzić małe dzieci z pracą zawodową, ogrodem i prowadzeniem domu. Na szczęście dzieci w końcu dorastają
Moje chorowały na ospę w młodym wieku, z czego się cieszę, bo dorośli cierpią o wiele bardziej. Chorowałam razem z nimi
Dwa razy+raz w dzieciństwie. Sama zniosłam to dobrze, ale dorosły brat, który od nas się zaraził, bardzo źle znosił ospę
Okropnie wieje, temperatura niezbyt niska, bo 0 stopni, ale zimno i paskudnie.

Okropnie wieje, temperatura niezbyt niska, bo 0 stopni, ale zimno i paskudnie.
-
Witaj Ewcia w moich skromnych progach. Oj ciężko czasami z tymi maluchami, ale nie wyobrażam sobie życia bez nich.
Moje wątki
Zapraszam,Marzena
Zapraszam,Marzena
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Marzenko to bardzo się cieszę.
Z pewnością pokażesz nam śliczne roślinki i pełno kwiatów.
Pewno, że z jednym dzieciątkiem będzie Ci łatwiej, no i więcej czasu będziesz miała na przebywanie w ogrodzie.
Z pewnością pokażesz nam śliczne roślinki i pełno kwiatów.
Pewno, że z jednym dzieciątkiem będzie Ci łatwiej, no i więcej czasu będziesz miała na przebywanie w ogrodzie.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- hala67
- Od: 1 paź 2011, o 22:12
Witaj Marzenko. Przyszłam do Ciebie z rewizytą. Poczytałam, troszkę pooglądałam. Piękna szklarenka. Nie ma to jak własne warzywka. Jestem bardzo ciekawa zmian w Twoim ogrodzie.
Pozdrawiam Hala
-
Dziękuję Halinko za odwiedziny.Zmian troszkę było u nas w poprzednim sezonie.Doszedł mini skalniak,huśtawka i stół ogrodowy także zrobione, sami z mężem robiliśmy. Jak tylko śnieg zniknie całkowicie i się rozpogodzi pstryknę kilka zdjęć. Bo u mnie dzisiaj pada deszczyk i ciemno jest okropnie, ponuro i nie ciekawie.
Moje wątki
Zapraszam,Marzena
Zapraszam,Marzena
Przeleciałam cały watek.Gratuluję decyzji o zakupie domku(wiem ile było perypetii bo co stare to zawsze stwarza niespodzianki),remontowaniu i planów ogrodowych.Dla dzieci to idealne miejsce na wychowanie.Czyste powietrze,swoje jarzynki i bezpieczeństwo.
Z każdym sezonem będzie u Ciebie piękniej.Marzenko jestem ciekawa jak skalniak będzie się prezentowal wiosną.
Pozdrawiam serdecznie.
Z każdym sezonem będzie u Ciebie piękniej.Marzenko jestem ciekawa jak skalniak będzie się prezentowal wiosną.
Pozdrawiam serdecznie.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
Witaj Marzenko przyszłam z rewizytą. Na zdjęcie huśtawki będę bardzo czekała . U mnie temat kluje się od dwóch lat , w tym roku nie popuszczę , ale muszę się na coś zdecydować i to wiosną . Rób kobieto foto i nie patrz na pogodę.
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
witaj Marzenko
ciesze się ,ze nie bedziesz miała juz tej harówki...choć opieka nad dzieckiem to też ciężka sprawa...kiedys zajmowałam sie córcią sasiadki z konieczności.... ale to było zywe sreberkoz adhd....o matulu
,tobie zyczę aniołeczka
i czekam na wiosne w Twoim ogrodzie ...chociaz u ciebie trochę pózniej przychodzi... 

- Malgolinka
- Od: 28 kwie 2010, o 14:16
Witaj Marzenko, wpadłam się przywitać i lecę nadrabiać zaległości
miłego dnia
miłego dnia

Prawdziwy przyjaciel to ten kto przychodzi gdy cały świat odchodzi
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
pozdrawiam Małgośka
Zapraszam na... >> Ogródek Małgolinki cz. I, Ogródek Małgolinki cz. II
-
Dorotko,to prawda u nas wiosna zawsze się ociąga i przychodzi póżniej,ale nie jest tak tragicznie. Co do dziecka to myślę że dam radę,mimo że ma 4 miesiące zdążył się już nauczyć że co zapłacze to go biorą na ręce. Trzeba będzie troszkę nad tym popracować.
Danusiu jak tylko śnieg zniknie to zrobię zdjęcia huśtawki i wstawię,nic specjalnego to wyszło samo z siebie.
Zrobiliśmy altankę i wystawała nam belka więc dostawiliśmy belkę w pionie i zawiesiliśmy siedzisko i ot po robocie. Niby nic specjalnego a kto nas odwiedza to od razy idzie na huśtawkę.
Danusiu jak tylko śnieg zniknie to zrobię zdjęcia huśtawki i wstawię,nic specjalnego to wyszło samo z siebie.
Zrobiliśmy altankę i wystawała nam belka więc dostawiliśmy belkę w pionie i zawiesiliśmy siedzisko i ot po robocie. Niby nic specjalnego a kto nas odwiedza to od razy idzie na huśtawkę.
Moje wątki
Zapraszam,Marzena
Zapraszam,Marzena