Bernadetko - Miiriam 
ja, dopiero od niedawno odkryłam te różnorodności olejowe, a to dzięki mojemu synusiowi, który ciągle eksperymentuje w kuchni.
Ja, nie lubię przebywać za długo w kuchni, dlatego wybieram potrawy szybkie i używam tradycyjnych przypraw i olejów.
Mam za to bzika na punkcie ziół ze względu na zapach.
Bernadetko, też mam nadzieje, że uda nam się spotkać. Planowałam pobyt na wystawie w piątek, ale jeżeli lepiej być tam w sobotę, to pozostaje mi zmienić termin wyjazdu.
Jeszcze się dokładnie umówimy.
Marto - Kocina 
miło mi, że znów widzę Cię na forum.
Ciekawa jestem, jak w tym roku będzie się prezentował Twój ogród.
Widzę, że jest część 2, to zaraz się tam zamelduję.
Ciekawa jestem bardzo, czy moje powojniki przeżyją zimę. Też nie wiele wiem na ich temat i który ciąć, a który nie.
Martuniu, damy radę z tymi powojnikami dzięki pomocy forumowiczom.
Rysiu - rico62 
dziękuje za wiedzę i linki, zaraz tam zerknę.
Mówisz olej kokosowy do opalania, hmmm trochę drogi jak na opalanie, dobrze, że ja się w ogóle nie opalam. Do twarzy zmuszona jestem stosować kremy AA ze względu na alergię, i może dlatego też unikam słońca.
Rysiu, ale Ty masz fajnie, prowadzenie takiego sklepu, to połączenie miłego z pożytecznym.
Rysiu, wczoraj oglądałam film o Ryśku Riedel, naszym krajanie i jakoś tak cały czas jestem pod wrażeniem tego filmu.
Sympatyczny, skromny, zdolny muzyk i tak głupio skończył przez te narkotyki.
Pierwszy raz oglądałam ten film. Dużo o Ryśku słyszałam od znajomych, był bardzo lubiany, ale osobiście nie znałam, bo na koncerty nie chodziłam, ponieważ nigdy nie lubiłam takich dużych zbiorowych imprez, nooo ale śpiewał rewelacyjnie.
Lidziu - slila1 
dziękuję, miło mi, że do mnie zaglądnęłaś.
Dziękuje ślicznie za kotulę

Mam nadzieje, że będę mogła odwdzięczyć się jakąś moja roślinką.
Elu - tija 
dziękuję.
Na działeczkę na razie nie jeżdżę, bo za zimno, więc na relacje będziesz musiała troszeczkę poczekać.
Marysiu - Michalska 
czyli na wystawę wypada wybrać się w sobotę.
A ja myślałam, że im szybciej, tym lepiej, bo potem mniejszy wybór.
Ja i tak do Krakowa pojadę w piątek po południu, zatrzymam się u syna, a w sobotę na wystawę.
Dorotko - Dorota-C 
dziękuję ślicznie za info w sprawie oleju rydzowego. Jak będę w Tesco, to się za nim rozglądnę.