Chyba sie zastrzele
Ogródek An-ki
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek An-ki
Mnie juz nic nie dziwi
Ja policzylam i wyszlo mi, ze zakupilam w tym sezonie czyli pierwszym
30 roz + 20 okrywowych (Fairy i Swany) ale to nie koniec, bo mam jeszcze 14 niespodzianek tz 14 roz od siostry, uratowanych przed kompostem
Chyba sie zastrzele
Chyba sie zastrzele
Cześć Grażynko.Gdzieś w roku 20080)2009 przeczytałam Twój post(z którego się uśmialam),że jesteś fanką lilii a przede wszystkim liliowców i roże Cię nie interesują.
A teraz policz ile już ich masz.
Julia och,żebym ja tak mogła kupić 20 szt takich,20 innych itd.A ja niebożątko najwyżej 2 szt jednej odmiany i muszę się zadowolić.Jestem ciekawa jakie róże uratowałaś.
Julia och,żebym ja tak mogła kupić 20 szt takich,20 innych itd.A ja niebożątko najwyżej 2 szt jednej odmiany i muszę się zadowolić.Jestem ciekawa jakie róże uratowałaś.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Tak było.....tak było.......ale to za twoją przyczyną się zaraziłam.
Jak zaczęłaś wklejać te pięknoty i szaleć z zakupami a potem pokazywać po kolei.
No i mnie się udzieliło.....
A przedtem nawet nie wiedziałam gdzie są wątki różane.
Jak zaczęłaś wklejać te pięknoty i szaleć z zakupami a potem pokazywać po kolei.
No i mnie się udzieliło.....
A przedtem nawet nie wiedziałam gdzie są wątki różane.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
A Ty mnie zarazilaś liliowcami i liliami-no i wspaniale.Ogródki są barwne i zawsze coś kwitnie.
Grażynko i już nie mogę się doczekać widoków w Twoim ogrodzie.
No to dalej róże w pąkach

Grażynko i już nie mogę się doczekać widoków w Twoim ogrodzie.
No to dalej róże w pąkach

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Annes 77

- Od: 6 maja 2008, o 19:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Julia czekoladowa to jak bliźniacza siostra Cafe
Aniulka wkleiłabyś Cafe dla mnie?
Aniulka wkleiłabyś Cafe dla mnie?

- ewamaj66

- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Różane szaleństwo
Czekam na możliwość wyjścia do ogrodu, potrzebna mi nowa rabata na zamówione róże. Śnieg znika, więc coraz przyjemniej się robi. Tylko silny wiatr mnie drażni 
rany ta czekoladowa róża.....ja ją zaraz zjem!
śliczna.........fajnie by wyglądał taki zestaw róż - Vanillia, Cafe i ta czekoladowa......mniam mniam
śliczna.........fajnie by wyglądał taki zestaw róż - Vanillia, Cafe i ta czekoladowa......mniam mniam
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Dziękuję za kwiatki, Anulko
115 róż? W takim niewielkim ogródku?
Jesteś geniuszem!
No tak, uczyłaś się od mistrza ;)
Tylko Nelka nieboga już przestała zamawiać, a Ty? ;)
115 róż? W takim niewielkim ogródku?
No tak, uczyłaś się od mistrza ;)
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
ANUŚ
nie chcesz się pozbyć Papageno
mam na nia chętnego
. Chocolate jak zwykle czaruje . Ciekawe jak moje patyczki White Meiland przezimowały . GDF również daje po oczach . Będe musiała i swoje różyce policzyć
- jarko

- Od: 1 cze 2010, o 17:26
Aniu.Mam odwrotny problem niż Ty, róż mam dwa razy tyle, ale giną w przestrzeni, a ja jestem na pograniczu możliwości, aby im zapewnić to, na co zasługują. Zazdroszczę Tobie Twojej przestrzeni, czasu na odpoczynek, częstszej kawy, czasu na podziwianie swoich dokonań. A dodatkowo przygnębia mnie jeszcze świadomość, że musiałbym swoje róże podwoić, aby przestrzeń zaczęła wyglądać tak, jak powinna. I jak tu w tym wszystkim nie zapomnieć, po co to wszystko się robi?
-
magnolia15

- Od: 26 sty 2009, o 14:53
Zauroczyła mnie różyczka z 1 zdjęcia,ależ ona jest cudna. Pozostałe różyczki też śliczniutkie ale ta pierwsza jakoś tak najbardziej mnie urzekła.
Miłego dzionka życzę.
Moje wątki
Zapraszam,Marzena
Zapraszam,Marzena
- gosia07

- Od: 1 gru 2009, o 20:55
115 to bardzo dobry wynik.Ja mam ich tak mało i też nad każdą muszę się zastanawiać gdzie ją jeszcze wcisnąć a lista chciejstw bardzo długa.
Gosiu 115 to tak naprędce policzone może ciut więcej.Ale przecież jeszcze czekam na róże i nie napiszę na ile
bo to kompletny fioł.
Magnolio witaj w moich progach.Ta róża dopiero po 2 latach wygląda jak trzeba.Podobną zadeptałam i jestem ciekawa czy odrośnie.
Jarku jakie inne mamy zmartwienia.Niby Ci zazdroszczę tej przestrzeni ale jak się zastanowię to przecież nie dalabym rady sama pielęgnować roślin w tak wielkim ogrodzie.Sadzisz wiele innych roślin i na pewno wspaniale to wszystko będzie wyglądało gdy się roakrzewi ,zakwitnie.
Jadzia a dla kogo?
Chatte-masz rację ,że uczyłam się u mistrza ale nawet On nie może już mi pomóc jak przyjdą następne wiosenne królowe.Sam Mistrz jest w rozpaczy,co pocznie jak jego królowe nadejdą
Shirall-tak zestawiłas te kolorki,że tylko zajadać-zupełnie jak lody kawowo-czekoladowo-waniliowe.Niestety tam już żadnej róży nie wcisnę.C I A S N O T A
Dla wszystkich takie piękne kuleczki w pastelowym różu.

Magnolio witaj w moich progach.Ta róża dopiero po 2 latach wygląda jak trzeba.Podobną zadeptałam i jestem ciekawa czy odrośnie.
Jarku jakie inne mamy zmartwienia.Niby Ci zazdroszczę tej przestrzeni ale jak się zastanowię to przecież nie dalabym rady sama pielęgnować roślin w tak wielkim ogrodzie.Sadzisz wiele innych roślin i na pewno wspaniale to wszystko będzie wyglądało gdy się roakrzewi ,zakwitnie.
Jadzia a dla kogo?
Chatte-masz rację ,że uczyłam się u mistrza ale nawet On nie może już mi pomóc jak przyjdą następne wiosenne królowe.Sam Mistrz jest w rozpaczy,co pocznie jak jego królowe nadejdą
Shirall-tak zestawiłas te kolorki,że tylko zajadać-zupełnie jak lody kawowo-czekoladowo-waniliowe.Niestety tam już żadnej róży nie wcisnę.C I A S N O T A
Dla wszystkich takie piękne kuleczki w pastelowym różu.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Patrzyłaś już na róże jak przezimowały ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- camellia

- Od: 21 mar 2010, o 16:00
Jaka fajna ta Andiko. Ja zdaje się, że rok temu polowałam na nią u Sipa ale się nie udało. Może teraz, jesienią? Masz jeszzce jakieś jej fotki? W necie chyba jest jej mało. Jak się u Ciebie sprawuje?