Mój azyl
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 cze 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Mój azyl
gosia79z, no właśnie - "zadbanym". A mojemu M marzy się ogród bazobsługowy. Ewentualnie dozwolone koszenie. A ja lubię wsadzić łapy w ziemię ... Żeby tylko szczawik tak się nie plenił. A u Ewy, wszystko wyczyszczone, ani chwasteczka !
- ewarb
- 500p
- Od: 9 lut 2012, o 14:20
Gosia właśnie dzięki Tobie w tym roku pojawią się u mnie rośliny jednoroczne. Jakoś nie przywiązywałam do nich wagi, ale jak zobaczyłam to postanowiłam, że muszę też mieć tak pięknie i kolorowo
- ewarb
- 500p
- ewarb
- 500p
akl62 chwasty też rosną, ale zdjęcia staram się robić po wyplewieniu. Bardzo lubię, pielenie, a jeszcze bardziej podziwianie swojej ciężkiej pracy.
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Jednoroczne bywają trochę kłopotliwe, jeśli wysiewa się je w domu, ale odwdzięczają się kwitnieniem przez cały sezon
Pięknie się urządzasz 

- gosia79z
- 200p
- Od: 19 sty 2011, o 18:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ciszę się, ze Ci się u mnie spodobały roślinki jednoroczne.Trochę z tym pracy, to prawda, ale za to jaki efekt.
Myślałam Ewo, ze mieszkasz bliżej morza, ale już doczytałam, że chyba raczej bliżej Gorzowa.Szkoda
Myślałam Ewo, ze mieszkasz bliżej morza, ale już doczytałam, że chyba raczej bliżej Gorzowa.Szkoda

- kamcia
- 500p
- Od: 2 wrz 2011, o 21:06
Ewo
, fajnie, że założyłaś watek . Masz bardzo ładny i zadbany ogród, to cesarskie drzewko też mi się bardzo podoba, może się skuszę, tylko, że tez musiałoby mi przemarzać, żeby za duże nie urosło, bo i ogródek mały

Początki małego ogródka
Pozdrawiam Kamilla
Pozdrawiam Kamilla
- mieciak49
- 1000p
- Od: 13 paź 2010, o 18:01
Ewa-Wpatruję się w Twój avatarek i nijak nie mogę sobie wyobrazić,w jakiej pozycji jest ta Twoja kotka?
- ewarb
- 500p
mieciak49 to jest duży kocurek, leży na plecach z lewej strony podwinięty ogon do góry, a z prawej łapki przednie do góry i przekręcona główka. Ledwie mieści się na fotelu, ten kot rozbawia mnie do łez swoimi pozami. Nie śpi normalnie tylko tak cuduje artysta.
- kamcia
- 500p
- Od: 2 wrz 2011, o 21:06
Tak to moja Bessy ma teraz 5 miesięcy. Piękne trawy, ja niestety nie mam na nie miejsca
Początki małego ogródka
Pozdrawiam Kamilla
Pozdrawiam Kamilla
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Ewo,wpadłam z rewizyta.Piekny ogród tworzysz,połączenie z trawami,jeżówki,hortensje,wszystko piękne.A jaka powierzchnia do zagospodarowania,tylko pozazdrościc.
Na pierwszej stronie po lewej stronie wierzby co to za krzew o takich fajnych liściach?
Na pierwszej stronie po lewej stronie wierzby co to za krzew o takich fajnych liściach?
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Mroczki mam przed oczami, myslałam o brzozie,a napisałam wierzba.