Będzie znowu co podziwiać w twoim ogrodzie , oj będzie

Olga ja wiem, w tamtym roku, w połowie kwietnia byłam w Nowym Sączu - to dal mnie był szok - tam szkółki jeszcze były zupełnie puste.Aza pisze:A u mnie nawet bratków nie widziałam w sklepach, tak zimno że nikt by nie kupił.
Zosiu wczoraj kupiłam sobie osiem wrzośców kwitnących na ciemny róż. U nas dziś pada, ale może jutro uda mi sie zrobić im fotkę. Tak, że bardzo dziękuję za troskę.andriu53 pisze:Reniu jak byś chciała to mogę Ci podesłać parę wrzosów , bo są jeszcze . Czy ten kwiatek masz już długo ? . Jest naprawdę śliczny i bardzo długo kwitnie . Te trawy też sobie kupiłam , bardzo mi się podobały . Te wrzośce na pierwszym i ostatnim zdjęciu są przepiękne .
No to masz Zosiu super koleżankęandriu53 pisze:Ewuniu moja koleżanka przywiozła to wszystko z Niemiec . Wcześniej mieliśmy warsztat samochodowy i został kanał w ziemi , w tej chwili jest to zabudowane [ ciemno ,zimno ]. Jędruś zrobił mi schodki i mam super przechowalnię dla roślin . Kuflika nigdy nie wystawiałam na dwór , stał w oszklonej werandzie , bo wiatr może zniszczyć te cieniutkie igiełki .