Zapraszam częściej ... ja bywam w obu twoich watkach i ciagle zaskakujesz mnie ... zwłaszcza te robótki

I dla Ciebie

No no no AsiuPopieliczka pisze:Bernadko -na przeziębienie najlepiej przykryć się kocem, potem kotem, do tego dołożyć lampkę grzanego wina i dobrą książkę. Nie gwarantuję że poskutkuje, ale przynajmniej będzie miło![]()
E tam Aniu - razem z winem działają lepiej ...AniaDS pisze:No... takie zdjęcia też dobrze rozgrzewajązamiast grzanego wina
![]()
Zdrówka
WitajMiriam pisze:Mam nadzieję,że już lepiej się czujesz
Aniuannaha pisze:Wątek oglądam regularnie od 2 tygodni, a że nie piszę....cóżjestem raczej z tych mniej gadatliwych, chociaż muszę przyznać że urzekło mnie bardzo bogactwo roślin u Ciebie.
roots23 pisze:Dżek jest świetny
Ryszardzie ... jak milo , że pamiętasz:)rico62 pisze:Witaj Bernadko-Brakuje na Forum! Aniołka !
![]()
![]()
zeberka4 pisze:Pomyślałam,że wpadnę tak wieczorkiem
Jak tak oglądam te zdjęcia to doczekać się nie mogę wiosny. I pomyśleć,że tuż za oknem gruba warstwa śniegu niczym biała kołdra.
Z tego wszystkiego czytam wszystkie stare gazety ogrodnicze aby doskonale się przygotować do nasadzeń wiosną. Już planuję wysiewy...nawet dzisiaj rozsadę ostrózki przepikowałam!