Witaj Agatko,
Ja tu 'nowa' (jak widac z profilu) ale tak smieszna rzecz mi sie przydarzyla wczoraj, ze az zdecydowlam sie zalogowac

....
Szukajac pomyslow na moj ogrodek wrzucilam sobie w google 'przedogrodek pomysly' i co..? Pierwsze co mi wyskoczylo to forum i jeden z Twoich pierwszych postow... Wszystko byloby ok, ale przegladajac Twoje zapiski zorientowalam sie, ze my w tym samym kraju zyjemy... Tego sie po 'google' nie spodziewalam - zeby ze Szkocji trafic na polskie strony forum ogrodniczego i na kogos kto wcale nie z Polski pisze, a z calkiem niedalekiej dla mnie okolicy.....

Bardzo mi sie milo na sercu zrobilo....
My dopiero zaczynamy 'walke' z ogrodkiem (taaak kamyczki..beton...smieci etc) wiec chwalic sie nie ma czym, ale chcialam Ci pogratulowac Twojego - jest sliczny! Masa roslinek, kolorowo, przytulnie... Pewnie jeszcze nie raz zerkne jak to wszystko rosnie.... No i musze sie zabrac za swoje 'hektary'

.....
Ilosc watkow masz przeogromna, oczywiscie nie mialam szans wszystkiego poczytac.... Moj glowny problem tutaj to bylo znalezc dobre centrum ogrodnicze.... Ciagle wspominam te z Polski... Bardzo brakuje mi ladnych iglakow, bo z bylinkami jakos latwiej...Widze ze zagladasz do 'Dobbies' i B&Q, no i stary, dobry Morrison....

Nie bardzo wiem w ktorej okolice mieszkasz, gdzies tam mi mignelo Stonehaven - jeśli to blisko od Ciebie to ciekawa jestem czy bylas w centrum obok Drum Castle ? Mains of Drum to sie nazywa chyba... Cudo, sliczne roslinki, a jakie mieli powojniki! Polecam jeśli jeszcze nie bylas. A drugie, ktore tez mi przypadlo do gustu jest w Banchory. Raemoir Garden Centre. No... tez robi wrazenie!
Pozdrawiam serdecznie, zycze cieplutkiej i szybkiej wiosny (oj juz mnie 'nosi' za roslinkami..) i nowych sukcesow !!!