Teraz ja - treissi
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cii nawet mi nic nie mów, nie będę mogła o niczym inym myśleć - jak o jego korzonkach
Tośka skutecznie mnie nimi zaraziła - nawet o hojach zapomniałam
:P

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Antosiu hibki stoją już prawie 2 miesiące, a korzonków nie widać (kilka razy zajrzałam
). Obecnie wygladają tak:

Ale ostatnio ruszyły wszystkie roślinki także mam cichą nadzieję, że hibcie też. Chociaż wydaje mi się, że mogłam je źle obciąć. Zroślichę np obcięłam źle i nie puszczała. W tamtym tygodniu skruciłam jej ogonki i już ma korzonki, także Zielona też dostanie obiecaną paczuszkę (możesz już wysylać adres
).
Poza tym korzonki puściły: reo, cissus i benjuś

Ale ostatnio ruszyły wszystkie roślinki także mam cichą nadzieję, że hibcie też. Chociaż wydaje mi się, że mogłam je źle obciąć. Zroślichę np obcięłam źle i nie puszczała. W tamtym tygodniu skruciłam jej ogonki i już ma korzonki, także Zielona też dostanie obiecaną paczuszkę (możesz już wysylać adres

Poza tym korzonki puściły: reo, cissus i benjuś

- treissi
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
Ilonko to nie to, bo ja niedawno przesadzałam
A tu moje nabytki - co z nimi teraz zrobić? Gdzie ciachnąć i wsadzić (woda czy ziemia), żeby puściły? Zależy mi na szybkiej odpowiedzi, bo zaraz wyruszam do teściowej i wrócę dopiero w poniedziałek wieczorkiem.

Tu na wzór jedna gałązka tej roślinki (jakiej?) - mogą byś takie czy inna długość?
A tu pojedynczo gałązki difci i oczywiście prośba w którym miejscu uciąć?

Łał sporo tego

A tu moje nabytki - co z nimi teraz zrobić? Gdzie ciachnąć i wsadzić (woda czy ziemia), żeby puściły? Zależy mi na szybkiej odpowiedzi, bo zaraz wyruszam do teściowej i wrócę dopiero w poniedziałek wieczorkiem.

Tu na wzór jedna gałązka tej roślinki (jakiej?) - mogą byś takie czy inna długość?

A tu pojedynczo gałązki difci i oczywiście prośba w którym miejscu uciąć?

Łał sporo tego

-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.