Doszłam do wniosku, że chyba zacznę wklejać zdjęcia z mojego "ogrodu". Ogród to dużo powiedziane
 , na razie nie zagospodarowany kawał ziemi. Po poprzedniej właścicielce odziedziczyłam 2 spore rabaty, które rok temu odguzowałam, dosadziłam troszkę roślinek. na razie niewiele się dzieje, ale jak tylko bedą jakieś zmiany to będę wklejać fotki.
 , na razie nie zagospodarowany kawał ziemi. Po poprzedniej właścicielce odziedziczyłam 2 spore rabaty, które rok temu odguzowałam, dosadziłam troszkę roślinek. na razie niewiele się dzieje, ale jak tylko bedą jakieś zmiany to będę wklejać fotki.Za domem

Migdałek (dziś posadzony).

Z której strony Bydgoszczy mieszkasz? Bo mam rodzinę i co jakiś czas zaglądam w te okolice
 Z której strony Bydgoszczy mieszkasz? Bo mam rodzinę i co jakiś czas zaglądam w te okolice 

... rozumiem Cię świetnie, jesteśmy w podobnej sytuacji, też dopiero zaczynam tworzyć mój ogród ;) Życzę powodzenia i aby Twój ogród piękniał z każdym dniem!
 ... rozumiem Cię świetnie, jesteśmy w podobnej sytuacji, też dopiero zaczynam tworzyć mój ogród ;) Życzę powodzenia i aby Twój ogród piękniał z każdym dniem!