Ale po oczach daje kolor,ład,ogólne poukładanie wszystkiego Hibiskus też muszę zacząć prowadzić w formie drzewka,tylko to przemarzanie A pergolę okrągłą mam taką samą i mam nadzieję,że w tym roku też mi tak porośnie
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka Mój ci On,Mój ci On cz.2, Mój ci on cz. 3
Witam cie Januszu ,masz piękny kolorowy ogródek i bardzo uporządkowany co mnie zachwyca.
Jak reszta czekam na wiosnę i nowe fotki z twojego raju,pozdrawiam i życzę powodzenia EWA.
Wszyscy liczymy na dobry rok;w miarę mokry(żeby podlewanie zbytnio nie absorbowało),ciepły(żeby poleżeć na kocyku w swoim własnym ogrodzie) no i,żeby o coś fajnego wzbogacił się nasz ogród
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka Mój ci On,Mój ci On cz.2, Mój ci on cz. 3
Czy te 200 tulipanów wsadziłeś na jednej rabacie,czy w całym ogrodzie?Ciekawa jestem efektu