Ogródek An-ki
Re: Ogródek An-ki
Pamelko-Jolu ale lojalnie ostrzegałam,że u mnie rośnie beznadziejnie i dopiero w po 2 latach jakoś wygląda.Kwiaty też jakby ładniejsze.Może rzeczywiście będą z niej "ludzie"(ja miałam zamiast Cafe  pomyłkowo ,podobną- Juli a dopiero po roku dostalam prawdziwą Cafe ,czyli dopiero teraz ,na wiosnę, pokaże czy przeżyje i da nam ładne kwiaty).
Ewa od czasu do czasu dajmy sobie szansę-może jednak coś trafimy.

Ewa od czasu do czasu dajmy sobie szansę-może jednak coś trafimy.
Ogródek An-ki 
An-ka

An-ka
- Gabriela
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Aniu   

Bailando... mmmm... mam 2 i jeśli będą takie jak Twoje, to też będę zachwycona.
Pozdrawiam

Bailando... mmmm... mam 2 i jeśli będą takie jak Twoje, to też będę zachwycona.
Pozdrawiam

- roots23
- 500p 
- Od: 23 sie 2010, o 16:01
wow ta róża Bailando jest przesliczna  pewnie u mnie po zimie będzie parę róż wymrozi, więc kto wie, może ona będzie zamiennikiem...
 pewnie u mnie po zimie będzie parę róż wymrozi, więc kto wie, może ona będzie zamiennikiem...  

pewnie u mnie po zimie będzie parę róż wymrozi, więc kto wie, może ona będzie zamiennikiem...
Pozdrawiam wszystkich ogrodników Renata 

Gabrysiu,zbudziłaś się wreszcie z zimowego snu.Pięknie Cię witam i cieszę się,że jesteś .
Bailando u Ciebie to dopiero będą okazy.Już się nie mogę doczekać fotek.Ja dokupiłam sobie jeszcze 2 szt bo tak mi się podoba ,ze potroiłam sobie to szczęście 

Roots-usilnie namawiam do jej zakupu.Nawet jak nic nie wypadnie.Niewiele jest róż,które kwitną bez przerwy.

Bailando u Ciebie to dopiero będą okazy.Już się nie mogę doczekać fotek.Ja dokupiłam sobie jeszcze 2 szt bo tak mi się podoba ,ze potroiłam sobie to szczęście

Roots-usilnie namawiam do jej zakupu.Nawet jak nic nie wypadnie.Niewiele jest róż,które kwitną bez przerwy.
Ogródek An-ki 
An-ka

An-ka
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Aniu kusicielko, uciekam bo wpadnę a mam szlaban............. a Bailando przepiękna

- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aniu nie szkodzi, mam czas, poczekam 

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Piękna niezaprzeczalnie Bailando  ,ale miejsca brak niestety a wiosenne zamówienia tuż tuż będa przybywać   i gdzie je wszystkie posadzić
 i gdzie je wszystkie posadzić   

Taro a Ty jeszcze jej nie posiadasz?
Kuszę,kuszę bo ladna.
Jolu ,aż mi ulżyło.Bo raczej zawsze piszę prawdę o różach ale czasami ktoś nie doczyta a same fotki są mylące.Pokazujemy zwykle najpiękniejszy kwiat.Jesienią byla naprawdę ładna.
Jadziu to jest problem niesamowity.Małe poletka a duże pożądanie i bezmyślne zakupy

Kuszę,kuszę bo ladna.
Jolu ,aż mi ulżyło.Bo raczej zawsze piszę prawdę o różach ale czasami ktoś nie doczyta a same fotki są mylące.Pokazujemy zwykle najpiękniejszy kwiat.Jesienią byla naprawdę ładna.
Jadziu to jest problem niesamowity.Małe poletka a duże pożądanie i bezmyślne zakupy

Ogródek An-ki 
An-ka

An-ka
- Tosia1
- Od: 13 mar 2010, o 16:48

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.

Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
No cóż Aniu to przecież silniejsze od nas   
   a co nam wiecej z życia pozostało ,tylko trochę poszaleć zakupowo

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bailando wskakuje na listę róż, bez których nie będę mogła się obejść w tym roku  Nie wiem, jak to załatwię, ale jeszcze coś zamówię
 Nie wiem, jak to załatwię, ale jeszcze coś zamówię 

- kogra
- Przyjaciel Forum 
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Mam nadzieję, że w tym roku też będę mogła się pochwalić pięknymi różami.
Szkoda, ze ogród nie z gumy i trzeba cugle krótko trzymać.

Szkoda, ze ogród nie z gumy i trzeba cugle krótko trzymać.

Grażyna.
kogro-linki

kogro-linki
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Właśnie i u mnie już nic nie wskakuje 
Muszę obejrzeć nowe nabytki po zimie, a jeszcze kilka dojedzie od Gosi 

Zachwycę się lub nie tymi, które mam a potem dopiero będę dumała
 a potem dopiero będę dumała 

Muszę obejrzeć nowe nabytki po zimie, a jeszcze kilka dojedzie od Gosi

Zachwycę się lub nie tymi, które mam
Aniu, zajrzałam tu wczoraj wieczorem i potem zasypiałam z Twoimi różami przed oczami... Piękne widoki  I śniło mi się, że miałam drugi ogródek, jeszcze nie zagospodarowany... I wybierałam róże... Ech, szkoda, że to tylko sen
  I śniło mi się, że miałam drugi ogródek, jeszcze nie zagospodarowany... I wybierałam róże... Ech, szkoda, że to tylko sen  Róże co prawda juz wybrałam i sporo ich przybyło, ale teraz problem, gdzie je posadzić... nie mam trawniczka
 Róże co prawda juz wybrałam i sporo ich przybyło, ale teraz problem, gdzie je posadzić... nie mam trawniczka 

I śniło mi się, że miałam drugi ogródek, jeszcze nie zagospodarowany... I wybierałam róże... Ech, szkoda, że to tylko sen
  I śniło mi się, że miałam drugi ogródek, jeszcze nie zagospodarowany... I wybierałam róże... Ech, szkoda, że to tylko sen  Róże co prawda juz wybrałam i sporo ich przybyło, ale teraz problem, gdzie je posadzić... nie mam trawniczka
 Róże co prawda juz wybrałam i sporo ich przybyło, ale teraz problem, gdzie je posadzić... nie mam trawniczka 
Foggio-Marysiu-jaki cudny sen.Szkoda,że po obudzeniu nie dorosło ogrodu  

Wiem,wiem ,że też nie możesz oprzeć się pięknotom i tak jak ja masz problem gdzie to powtykać.Ja stawiam trochę na duże donice dla rab atowych -skoro u Ciebie ładnie kwitną to może i u mnie nie będzie żle.
Jolu to wspaniale,że tak jak Kogra ,potrafisz powiedzieć sobie "stop"Ja jakaś b ezwolna jestem 

Grażynko w te cugle u Ciebie nie bardzo wierzę,jestem ciekawa co przytaszczych z obchodu po ogrodniczych 

Ewka już Cię kocham-koniecznie sobie spraw i to 2 szt bo potem będziesz żałowała.To będzie taki bukiecior ,że tylko dodać lawendę iwidok przeuroczy pojawi się przed oczami.
Jadziu masz całkowitą,niezaprzeczalną rację!!!!
Tosia a gdzie chociaż słowo-migotko

Wiem,wiem ,że też nie możesz oprzeć się pięknotom i tak jak ja masz problem gdzie to powtykać.Ja stawiam trochę na duże donice dla rab atowych -skoro u Ciebie ładnie kwitną to może i u mnie nie będzie żle.
Jolu to wspaniale,że tak jak Kogra ,potrafisz powiedzieć sobie "stop"Ja jakaś b ezwolna jestem

Grażynko w te cugle u Ciebie nie bardzo wierzę,jestem ciekawa co przytaszczych z obchodu po ogrodniczych

Ewka już Cię kocham-koniecznie sobie spraw i to 2 szt bo potem będziesz żałowała.To będzie taki bukiecior ,że tylko dodać lawendę iwidok przeuroczy pojawi się przed oczami.
Jadziu masz całkowitą,niezaprzeczalną rację!!!!
Tosia a gdzie chociaż słowo-migotko

Ogródek An-ki 
An-ka

An-ka