Mam nadzieję że z wiosną i wy nie będziecie miały za dużo czasu żeby wstawia zdjęcia to zdążę je obejrzeć
  Mam nadzieję że z wiosną i wy nie będziecie miały za dużo czasu żeby wstawia zdjęcia to zdążę je obejrzeć   
  Ujęcia wiosny cudne , czuję zapach kwitnących drzew

a ja mam nadzieję upolować jakieś pełne ciemierniki....one wszystkie są takie piękne, mam nadzieję, ze w tym roku wreszcie wszystkie zakwitną....
 a ja mam nadzieję upolować jakieś pełne ciemierniki....one wszystkie są takie piękne, mam nadzieję, ze w tym roku wreszcie wszystkie zakwitną.... 

.....po takim zabiegu ma lepiej kwitnąć???
 .....po takim zabiegu ma lepiej kwitnąć??? 

...jak się skończą to w ruch pójdą i podgrzewacze
 ...jak się skończą to w ruch pójdą i podgrzewacze   

to jednak zdecydowanie mówię im stop
 to jednak zdecydowanie mówię im stop   

Martuś, ale drzewka owocowe są doskonałe w każdej porze roku. To hyba najszybciej rosnące zacieniacze.artam pisze:Aga, drzewka owocowe to rzeczywiście powinny być w każdym ogrodzie, przynajmniej wiosnąNo i potem jeszcze jesienią czy tam, kiedy owocują...

jak sie cieszę, ze Cię widzę ( czytam
 jak sie cieszę, ze Cię widzę ( czytam 
 Ciekawe jak będzie w tym roku, w zeszłym zakwitły u mnie tylko 2.......reszta przemarzła po tych ciepłych dniach w lutym....
 Ciekawe jak będzie w tym roku, w zeszłym zakwitły u mnie tylko 2.......reszta przemarzła po tych ciepłych dniach w lutym.... 

A ja z pytaniem troszkę z 'kłujaczkowej' strony- Doczytałam, że posiadasz ponad 70 iglaków- czy znasz może nazwy swoich skalniakowych piękności? O...np. ten jałowiec w duecie z gęsiówką. Pytam bo kompletuję roślinki na skalniak i poszukuję kilku niekłopotliwych iglaczków a wersji mini.
  A ja z pytaniem troszkę z 'kłujaczkowej' strony- Doczytałam, że posiadasz ponad 70 iglaków- czy znasz może nazwy swoich skalniakowych piękności? O...np. ten jałowiec w duecie z gęsiówką. Pytam bo kompletuję roślinki na skalniak i poszukuję kilku niekłopotliwych iglaczków a wersji mini. 

Ten iglaczek na skalniaku to Blue Star, jak dla mnie to jeden z najpiękniejszych maluchów
 Ten iglaczek na skalniaku to Blue Star, jak dla mnie to jeden z najpiękniejszych maluchów   Mam tylko 1 krzaczek, ale chcę sobie kupić przynajmniej jeszcze ze 3 i posadzić w różnych punktach ogrodu
 Mam tylko 1 krzaczek, ale chcę sobie kupić przynajmniej jeszcze ze 3 i posadzić w różnych punktach ogrodu