A to fajnie z tym modrzewiem. Ja kupiłam w zeszłym roku to może w tym będzie choć troszkę taki jak Twój
Sprytnie z tymi gladiolami
Miałam raz, połamały się, powyginały więc im podziękowałam. Aż patrze u Ciebie a one prościutkie, ładniutkie. Muszę to przemyśleć
Paula ja poczytałam jak i co z mieczykami,tutaj na forum,gdyby nie to ,to pewnie by mi się połamały.Co ja mowie....w ogóle bym ich nie miała.Zawsze kojarzyły mi się tylko czerwone....ale jak zobaczyłam tutaj,te falbaniaste to
Zapraszam na muffinki,według przepisu Agness,pychota.Jutro mamy pogaduchy ze znajomymi,z pustymi rękami nie wypada iść Sąsiadki też już dostały do spróbowania.Dziewczyny się zajadają.
Oj kusisz ,kusisz a od dzisiaj koniec ze słodkim do Wielkanocy A tak cudnie wygladają te Twoje wypieki
Ale masz ogromne mozliwości na działeczce i te nowe rabaty ,az mam chęć iść Ci pomóc
Buziole !!!
Aguś robiłam z kokosem i bananem (w ostatniej chwili zobaczyłam brak kokosu,więc dałam samego banana) i kakaowe (zamiast kakała używam karobu)z kostką czekolady zamiast nutelli.Troszke pozmieniałam,zostało już pare sztuk a miałam 36.Foremki są rewelacyjne,nic się nie przypala i nie przywiera
Danusiu każda para rąk się przyda wiosną do pracy,tym bardziej że plany są
Widze, że masz postanowienie,będę cię wspierać wirtualnie
Cześć Renia
Smakowicie wyglądają te muffinki, podzielisz się przepisem..? Aż nabrałam ochoty żeby dzisiaj takie zmontować dla mojego domowego łasucha
Aaaaa, zapomniałam Cię zapytać jak nazywa się to tulipankowe CUDO z Twojego ogrodu:
robaczek_Poznan pisze:Cześć Renia
Smakowicie wyglądają te muffinki, podzielisz się przepisem..? Aż nabrałam ochoty żeby dzisiaj takie zmontować dla mojego domowego łasucha
Aaaaa, zapomniałam Cię zapytać jak nazywa się to tulipankowe CUDO z Twojego ogrodu: