Ładne anturium!
Ze też ja nie mam takiego szczescia -musze chyba zaczac się krecic obok kwiaciarni czy nie chca sie czegos pozbyc -moze cos mi sie skapnie
Marudzia najlepiej weź ze sobą małą dziewczynkę, ja byłam z siostrą kwiaty mamie na imieninki kupić, i tak się zachwycała fiołkami że jej taki starszy już pan kwiaciarz dał jednego w niezbyt okazałym stanie ale się odratował
Witaj, czy ja też mogę przyłączyć się do grona Monik?
będę kibicowała jak rozrasta się kolekcja kwiatków.
anturium takie gęste ja też nie mam szczęścia do takich okazji.
Moze to jest jakas opcja -isc do kwiaciarni z dzieckiem -może cos nam się skapnie
moja corunia za mala by się zachwycac kwiatkami -przynajmniej na razie -woli je zrywac i draznic
Diamencikuwitaj kochana w naszym gronie tak mi milutko, że u mnie wszystkie się spotkałyśmy kochana anturium to jedyna okazja jaka mi się trafiła o inne kwiaty muszę walczyć Bo trzeba wybierać takie kwiaciarnie w których takie babcie ala pracują Niunia zgadzam się jak tak dalej pójdzie to może jakieś bum na sejm zrobimy Marudzia teraz się nie zachwyca ale za pare lat to mamuśka uważaj bo ci wszystkie kwiaty pozabiera i puste parapety zostaną Justyś dzięki sama robiłam Migotko będzie ładniejsze jak zakwitnie mam taką nadzieję