Moje ogródki - Gucia.
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bożenko - u mnie też rośnie opuncja w ogródku i całkiem ładnie przezimowała
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kochani, dziękuję za odwiedzinki.
Agawy wystawiłam już do ogrodu, ale są malutkie, więc gdyby ...coś....to je po prostu zabiorę do piwnicy, a opuncja rośnie sobie w ogrodzie już chyba czwarty rok i dzisiaj wyglądała znacznie lepiej, może znowu w tym roku zakwitnie
Gulku, ten świerk srebrny kiedyś rzeczywiście był uformowany, teraz rośnie sobie jak chce.......mój M nie uznaje sekatora i nic na to nie poradzę. Odrobinę formuję tylko tego cyprysa na garażu

Zabrałam się w końcu za porządki w P_O, bo na grubsze wysadzanie z garażu i znad oczka muszę jeszcze poczekać, jak M się namyśli gdzie, co i jak przesadzić
:roll
Niestety będzie to zajęcie mało przyjemne, więc póki co, jakoś do tego "szaleństwa" się nie palę:lol:
[ 
Agawy wystawiłam już do ogrodu, ale są malutkie, więc gdyby ...coś....to je po prostu zabiorę do piwnicy, a opuncja rośnie sobie w ogrodzie już chyba czwarty rok i dzisiaj wyglądała znacznie lepiej, może znowu w tym roku zakwitnie

Gulku, ten świerk srebrny kiedyś rzeczywiście był uformowany, teraz rośnie sobie jak chce.......mój M nie uznaje sekatora i nic na to nie poradzę. Odrobinę formuję tylko tego cyprysa na garażu

Zabrałam się w końcu za porządki w P_O, bo na grubsze wysadzanie z garażu i znad oczka muszę jeszcze poczekać, jak M się namyśli gdzie, co i jak przesadzić

Niestety będzie to zajęcie mało przyjemne, więc póki co, jakoś do tego "szaleństwa" się nie palę:lol:

Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- Babopielka
- gucia
- Przyjaciel Forum
Bożenko, P_O porządkuję po kawałku, bo prawie 40 metrów długości, to jest co robić. Dzisiaj zrobiłam tylko ten mały kawałeczek, jutro następny do obróbki

Moje wątki
Moje wątki
- Babopielka
- gucia
- Przyjaciel Forum
Zrobisz wszystko na błysk a ja się załamię na amen
Przy oczku mam taki bałagan, że szok, ale czekam na M, bo sama przecież nic nie zrobię. Ta brewera taka duża, a trzeba ja wyciągnąć razem z donicą.

Przy oczku mam taki bałagan, że szok, ale czekam na M, bo sama przecież nic nie zrobię. Ta brewera taka duża, a trzeba ja wyciągnąć razem z donicą.
Moje wątki
Moje wątki
- gucia
- Przyjaciel Forum
Cynamonku, Przemku, dziękuję
Izuś, sama zobacz, i proszę jeszcze o podpowiedź jak długie badyle mam pociąć?

Izuś, sama zobacz, i proszę jeszcze o podpowiedź jak długie badyle mam pociąć?

Moje wątki
Moje wątki
- gucia
- Przyjaciel Forum
Chciałabym i tutaj pokazać odrobinę wiosennych kolorów, ale dopóki nie zakwitną magnolie, rododendrony i powojniki będzie tylko zielono. Jedynie przylaszczki troszeczkę rozjaśniają ten zielony "busz". Zrobiłam ostatnie już zdjęcie "Brevera' nad oczkiem......... już za kilka dni powędruje on do P_O........sadząc go, prawie 13 lat temu nie przewidzieliśmy, że rozrośnie się aż do takich rozmiarów. Na szczęście rośnie w olbrzymiej donicy, mam więc nadzieję, że z przeprowadzką nie będzie problemów.

Moje wątki
Moje wątki