Ogród Dorbie
Re: Ogród Dorbie
Wandziu, w samej Szklarskiej były wielkie bandy ze śniegu , nieodśnieżone a oblodzone chodniki, generalnie nieciekawie, ale na stoku super!
i to co znowu się dzieje z naszą elewacją, schodkami i kaflami - znowu pracuje i odpada!!! A nowa elewacja????

-
- 200p
- Od: 2 sie 2010, o 16:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
o kurcze, aż mam ochotę wstać i zobaczyć czy z naszą elewacją ok
Co to znaczy znowu" Już wam odpadała ?

Co to znaczy znowu" Już wam odpadała ?
u nas znowu, bo jak nie było tynku to była siatka i też od naporu od dołu schodków popękało, ale wyżej. To dlatego że pod schodkami wychodzą z domu (he, he ) wracają też kolektory z pompy ciepła i grunt pracuje. Chyba panowie nie wzięli pod uwagę, że tu będą schodki, o zgrozo!
- Sure
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Widzę, że u Ciebie ciągle zima, znaczy, ze nie masz czasu zrobić nowych fotek? 
Mam nadzieję, że z elewacją nic poważnego, to miejscowo jest? Nasza trzyma się nadal dobrze, choć po zimie jej niestety nie oglądałam...

Mam nadzieję, że z elewacją nic poważnego, to miejscowo jest? Nasza trzyma się nadal dobrze, choć po zimie jej niestety nie oglądałam...

pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
a to oznaki przedwiośnia u nas

i elewacja, aż się płakać chce

i elewacja, aż się płakać chce
Własnie zapowiadają śnieg ale -1 do +2 to będzie chlapa
-
- 200p
- Od: 2 sie 2010, o 16:47
tulipany, szafirki, żonkile i krokusy już się i u nas wyrywają
współczuję tej elewacji

współczuję tej elewacji

-
- Od: 26 sty 2009, o 14:53
Witaj Dorotko.
U mnie tego białego jest o wiele więcej.Moje maluchy były zdziwione i to bardzo.wczoraj wiosna a dzisiaj zima to słowa mojego synka.
U mnie tego białego jest o wiele więcej.Moje maluchy były zdziwione i to bardzo.wczoraj wiosna a dzisiaj zima to słowa mojego synka.
Moje wątki
Zapraszam,Marzena
Zapraszam,Marzena
O, tak, wiem, bo mam rodziców w Olsztynie i mówili ile śniegu u nich
Ale ma być cieplej w drugiej połowie tygodnia

Ale ma być cieplej w drugiej połowie tygodnia
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
To z ta elewaja nie halo masz. U mnie z przodu tez wylazlo zalamanie od naprezenia ale wyzej niz u Ciebie tz dosyc spory kawalek nad opaska. Moj podjazd niestety tak pracuje, bo jest spadek w strone domu i na koncu przed sciana jest kratka odsiakowa. Musiala sciekajaca woda podmarznac pod plyta podjazdu ze uniosla ja ciut w gore - no i twardy tynk nie wytrzymal. Ale dziwne, bo w zeszlym roku nic takiego sie nie stalo.
To nieźle...Jule pisze:To z ta elewaja nie halo masz. U mnie z przodu też wylazlo zalamanie od naprezenia ale wyzej niz u Ciebie tz dosyc spory kawalek nad opaska. Moj podjazd niestety tak pracuje, bo jest spadek w strone domu i na koncu przed sciana jest kratka odsiakowa. Musiala sciekajaca woda podmarznac pod plyta podjazdu ze uniosla ja ciut w gore - no i twardy tynk nie wytrzymal. Ale dziwne, bo w zeszlym roku nic takiego sie nie stalo.
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dorotko, u mnie podobne widoki. Ciekawa jestem, co tam słychać z twoim miskantem Afrika, ktory pokazywałąś na wątku miskantowym. Czy to była choroba? Też mam tego miskancika i nie wiem, czy przezimował