Jule, śnieg nudny jest, ale właśnie zaczął znowu sypać. Trzeba będzie się odkopywać...
A oprócz królowej zamówiłam sobie jeszcze na razie Mary Rose, Pomponellę i... Balerinę. Zarzekałam się, że żadnych pojedynczych, a wyszło, że ona może bardziej pasować pod dębami, niż "zwykłe" różyczki. I chyba cień lubi? A co do reszty, decyzję odkładam na całkiem później...
Dorotko, pooglądałam sobie Picasa, w Google Chrome można też kopiować klikając na zdjęcie, więc ewentualnie nie będzie problemu.
Gosiu, ja pisałam o ImageShacku, jest na stronie informacja "Since you're over the 500 photo limit you'll need to upgrade to a Premium account or you'll only be able to keep 500 of your recent photos. Older photos will expire on the 1st of March". A te opłaty są nie takie małe. Pamiętam, ze podobnie było z Fotosikiem, z powodu limitu transferów niektóre fotki przestały się pokazywać na forum. NIe wiem, czy opłaty to zmieniły, bo przestałam go używać...
Majeczko, a dzisiaj u Was nie dosypało śniegu? Tu ciągle przybywa, tylko jest sucho i nie ma szronu... nie podoba mi się... czekoladka przestała patrzeć za okno, bo ptaszki odleciały! ;)