Dorotko pięknie zakwitły Ci vandy, ale ta hybryda jest niesamowita i do tego te listka Czasem uda się w markecie wyłapać takie cudo, trzeba tylko być cierpliwym w poszukiwaniach.
Witaj Dorotko !
Mnie w przeciwieństwie do Kasi bardzo pociąga to ubarwienie liści tej hybrydy. Lubię chyba wszystko co variegata i bardzo, bardzo Ci jej zazdoszczę - dla mnie jest prześliczna nic oczywiście nie ujmując Twoim vandom wypieszczonym i zadbanym. Jeśli można Cię prosić to napisz z jakiej firmy jest ten Phalaenopsis,czy ma jakąś etykietę?
Pozdrawiam ciepło w ten mrozny poranek. Regina
Ale masz pięknisie .Dobrze że zapytałem bo ukrywasz cudeńka.Giganty masz super...Bardzo mi się podoba woskowiec szerokolistny Reszta też super Cudne masz kwitnienia.Gratuluje.A jak się mają vandowate???
Filigranowa27 pisze:Piękności. A gdzie ty dopadłaś taką hubrydkę z kolorowymi liśćmi?
W Brico
Renatko te lisciory to ogromny problem dla mnie, strasznie dużo miejsca potrzebują Nie wiem dlaczego aż tak rosną, bo wcale nie nawożę ich dużo
Vandy kwitną dwie - biała i fioletowa.
KwiAnna mi też niesamowicie się podoba. Wygląda jakby był zrobiony z bardzo cieniutkiej, półprzeźroczystej porcelany