Teresko skoro organizujesz sobie większą ilośc Klematisów to moze podesłać Ci na wiosnę sadzonki mojego - jest nie do zdarcia i ładnie sie ukorzenia. Wielu osobom ukorzeniałam lub wysyłałam ukorzenione.
Kwitnie juz w maju a we wrześniu powtórka ale w mniejszym wydaniu - poczytaj sobie o nim.
Nie wymaga cięcia tylko odmładzania co kilka lat.
Krysiu Śliczny jest , bardzo ładny , cudny - pewnie że chcę jak tylko bym mogła to proszę - już się cieszę
Napisz czym Ci się odpłacę . Marzenko
Dobrej nocy
Tereniu sama jestem ciekawa jak Ci wyjdą siewy powojników
Ja dzisiaj na pociesznie kupiłam sobie dwie białe miniaturowe różyczki
opatuliłam mam nadzieję , że nie namarzły
Krysiu Pewnie że przyjadę na odrobek Dzidziu Zobaczymy co wyjdzie z tych nasionek na pewno będę o nie bardzo dbała
Dobrze że masz gdzie i czym się pocieszyć , u nas jedynie kwiaciarnie - ale tam bardzo , bardzo drogo
Pozdrawiam cieplutko i oby do wiosny
Dzidziu Helen Dziękuję
Cieszę się że mnie odwiedziłaś Na wiosnę chyba u wszystkich coś ruszy ,bo będzie co pokazać . Ja zaczynam siać powolutku ,może coś wyhoduję .
Czy u Ciebie był śnieg w te duże mrozy ??? Boję się o moje młode roślinki .
pozdrawiam cieplutko i oby do wiosny
Halinko Ale u mnie nic ciekawego w ogrodzie teraz nie ma - pewnie zmarzłaś ,to zapraszam na małe co nieco
Jeszcze chwileczkę i już wiosna
Pozdrawiam cieplutko
ja się jeszcze hamuje ale.....Gardenia niedługo....oj bedzie się działo...oj bedzie
a co nie znaczy, że nic nie kupuje....jak na razie zamówiłam sobie róże - jak na razie tylko 5 w R. zaś w czwartek i dziś kupiłam sobie różyczki w doniczkach jedna żółta, druga wrzosowo-lawendowa no trzeba sobie jakoś humorek poprawić jak za oknem lodowato.....