A ta ławeczka to aż się prosi żeby ja otoczyć zielenią
 A ta ławeczka to aż się prosi żeby ja otoczyć zielenią 

raniutko!!
  raniutko!! Może w tym roku o ile nie zmarzła
 Może w tym roku o ile nie zmarzła   
  Pięknie!!Ciesze się ,ż ewreszcie moge podziwiac Twój ogród
 Pięknie!!Ciesze się ,ż ewreszcie moge podziwiac Twój ogród   

czyli nie mam ismeny ...widziałam w Auchan pojdę dzisiaj
 czyli nie mam ismeny ...widziałam w Auchan pojdę dzisiaj   dziękuję za zaproszenie
 dziękuję za zaproszenie   

ehhh tyle trzeba jeszcze na nie czekać
  ehhh tyle trzeba jeszcze na nie czekać 

jestem padnięta
 jestem padnięta  

Za miedzą...i troszkę dalej.
     Za miedzą...i troszkę dalej.

Pozdrowienia przekazane
 Pozdrowienia przekazane  
  ciesze się że mnie odwiedzasz
 ciesze się że mnie odwiedzasz   
  Oby do wiosny
  Oby do wiosny  

Tu rachunki,jedzenie,do autka trzeba lać,moje córki do wakacji wymyśliły sobie jazde na koniach,super hobbi ale czemu takie drogie :x W sezonke to wole "pooglądać" do szkółek  nie jeździć bo
 Tu rachunki,jedzenie,do autka trzeba lać,moje córki do wakacji wymyśliły sobie jazde na koniach,super hobbi ale czemu takie drogie :x W sezonke to wole "pooglądać" do szkółek  nie jeździć bo   boli z zakupami też nie wiem jak skończe chociaż plany duuuuże mam
 boli z zakupami też nie wiem jak skończe chociaż plany duuuuże mam 

O cieście nie wspomnę ...bo nie mogę ...się oprzeć
 O cieście nie wspomnę ...bo nie mogę ...się oprzeć   
  Zyczenia dla M ...zdrówka i pieniążków na Twoje chciejstwa !!!
 Zyczenia dla M ...zdrówka i pieniążków na Twoje chciejstwa !!!   Z ta nieszczęsna kasą wszyscy mamy coraz gorzej a tu takie plany... mój M mnie strasznie studzi i nic jeszcze nie zmaówiłam komunię i wesele mamy w tym roku a i gdzies wyjechac by sie przydało
 Z ta nieszczęsna kasą wszyscy mamy coraz gorzej a tu takie plany... mój M mnie strasznie studzi i nic jeszcze nie zmaówiłam komunię i wesele mamy w tym roku a i gdzies wyjechac by sie przydało   Więc pierwsze potrzeby czyli naprawic oczko i zrobić kącik z oknem a dopiero potem reszta
 Więc pierwsze potrzeby czyli naprawic oczko i zrobić kącik z oknem a dopiero potem reszta   a i jeszcze stół na placyku
 a i jeszcze stół na placyku   Sporo tego ....a moja lista zakupów ma kilkanaście stron
 Sporo tego ....a moja lista zakupów ma kilkanaście stron   

a wydatki faktycznie masz spore, ale damy rade
 a wydatki faktycznie masz spore, ale damy rade  zawsze coś tam ciupniemy dla siebie
 zawsze coś tam ciupniemy dla siebie  Kącik zapowiada się cudnie.
 Kącik zapowiada się cudnie.